Willys MB, foto van stijn-de-bock

Willys MB

stijn-de-bock
Foto van een Willys MB met mezelf en mijn vrouw erin op huwelijksreis in Normandië

Reacties

stijn-de-bock
Da was een prachtige dag in ons leven.
+1
a3vandiejen
Dat zal in een Willy heel apart geweest zijn door Normandie.
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen dat was een prachtige winterdag ja.wat we die dag gedaan hebben zou in de zomer niet kunnen.we konden het heel goed vinden met de eigenaar van de jeep.normaal mocht je niet zelf rijden en ben je ong 4u weg voor een rondleiding. We zijn bijna de hele dag weggeweest,zelfs onderweg gaan tanken en ik heb 95 procent van de rit zelf gereden. In de zomer zou dat niet kunnen want dan is er een strikt schema,paar dagen opvoorhand reserveren.en zelf rijden zou dan ook niet kunnen omdat het dan druk is daar en de verzekering dat niet leuk vind.wij waren er half februari er was geen kat en dat was het plezante. Ook het hotel waar we verbleven was heel betaalbaar en in het zomerseizoen onbetaalbaar. Je bent dan pas gehuwd dus het eindigt wel ergens. De rit met de willys was wel de kers op de taart van een fantastische huwelijksreis.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Prachtig, zoiets vergeet je niet snel. mooi dat je daar samen zo van geniet. En dan rijden met de Willys maakt het af.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
5
WEERGAVES
0
BATTLES