Kramer U800, foto van Kramer U800

Kramer U800

Kramer U800
Foto van een Kramer 50'er versnellingsbak. 50 jaar oud en goed voor nog eens 50 jaar!

Reacties

+2
schluterman
Kijk maar eens aan mooi toch
+3
Kramer U800
@schluterman Na 50 jaar niks kunnen vinden (behalve de koppeling)!! Met nauwijks olie meer in de bak en buiten gestaan te hebben in weer en wind vonden wij het best bijzonder dat we geen roest aantroffen! Synchromesringen zagen er ook nog super uit.
+2
a3vandiejen
@Kramer U800 Mag ook wel eens mee zitten. Mooi hoor.
+2
Kramer U800
@a3vandiejen Ja zeg dat wel, want wat momenteel uit elkaar ligt, de Deutz motor, bewijst precies het tegenovergestelde. Weliswaar geen roest maar nagenoeg de helft van de inwendige onderdelen moeten nieuw. Wat overigens niet aan Deutz te wijten is maar aan de vorige eigenaar die de machine gewoon verwaarloosde, en van 1 van zijn Unimogs de olie aftapte en het hier bij de Kramer weer erin gooide.... 🤔
+3
MF 2725
💪💪💪👌
+2
stijn-de-bock
Nog echte kwaliteit van toen
+1
Kramer U800
@stijn-de-bock Zeg dat wel! 👏

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
13
WEERGAVES
1.022
BATTLES
MEER FOTO'S