Onbekend meerdere (diverse merken), foto van Alex Miedema

Onbekend meerdere (diverse merken)

139.761 foto's van @Alex Miedema

Alex Miedema
Foto van een Onbekend meerdere (diverse merken).

Reacties

Lucas Ensing
Heb je hier al een levens van Alex, want deze fl10 is in het begin van Buist Valthe geweest in de kleuren van Hazelaar Coevorden. Deze is gebruikt om boorslip in containers te spitten. Hier nog een foto van jouw via google gevonden.
Lucas Ensing
Foto uit mijn archief alleen heb hem zelf niet gemaakt.
Alex Miedema
@Lucas Ensing gaaf! weet je toevallig wie de fotograaf is?
Lucas Ensing
@Alex Miedema Nee, weet ik niet jaren geleden al een keer opgeslagen, ben al aan het zoeken op het net maar kan niks vinden.
Lucas Ensing
@Alex Miedema Nog aan het zoeken geweest. Onderstaande foto's heeft Peter de Groot op Bouwmachineforum gezet, samen met zijn twee voorgangers. Op de Ginaf zit zo te zien een andere kraan. Geen betere foto van de Volvo kunnen vinden. Ik heb nog spijt dat ik in het rolletje's tijdperk niet meer foto's gemaakt heb.
+1
Alex Miedema
@Lucas Ensing dank je. Van Peter de Groot weiger ik foto's te gebruiken, dus dan zijn we (helaas) snel klaar 😉
+1
Lucas Ensing
@Alex Miedema Scan van folder Fl10 Hazelaar .Deze vervoerde slib voor de NAM is later ook over gegaan naar van Gansewinkel en is ook blauw geweest.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO