Mercedes-Benz Ecoliner, foto van René

Mercedes-Benz Ecoliner

René
Foto van een Mercedes-Benz Ecoliner, opgebouwd met gesloten opbouw. Sinds Oktober 2018 rijdt Kees Sinnige uit Alkmaar met deze inmiddels 27 jaar "jonge" Mercedes.

Reacties

Alex Miedema
Prachtig!
Flipvlug
Rectificatie; De wagen was altijd erg mooi! Kees Sinnige, decennia lang een legende en een begrip als het gaat om kwalitatief super groente en fruit en topservice! De wagen was naar eigen ontwerp zo gespoten, net als de bijbehorende "oude 307 bus". Hoe de heer Sinnige omging met zijn fruit, zo ook met zijn trots op wielen. Jammer dat de naam er nog steeds op staat, de wagen is, net als de kwaliteit van het fruit, rennend achteruit gegaan sinds de echte Kees Sinnige er mee gestopt is. Nog steeds een gemis op de markt!!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
5
WEERGAVES
64
BATTLES
MEER FOTO'S