Fordson Super Dexta, foto van simon

Fordson Super Dexta

simon
Mijn pake in 1968 met de miedema LT20 uit de oude doos, weet iemand dit type nog te staan al zal dit moeilijk worden hoor ik dat graag.

Reacties

+3
a3vandiejen
Prachtige foto.
+2
Albert Peters
Heel mooi
+4
bob de bouwer
Prachtig mooi, toen kon het nog, 47 pk voor z'n opraapwagen. Nu moet er minimaal 100pk voor
olro 61
En lossen voor de hooiblazer?
+1
simon
@olro 61 werd gevorkt volgens mij.
+2
newholland-
En de hele wintervooraad kwam ook thuis zonder veel pk,s mooie tijd😇😇
+1
langeslagdiesel
Schitterende foto’s. Heb die tijd ook nog meegemaakt.
DennisZ
Ik denk dat wij eenzelfde boerderij hadden. Alleen zat de deur van de hooiberg aan de linker kant. Wij zetten ook altijd de Miedema Presto achteruit binnen. Kon net langs de spanten...
rommert14
@DennisZ ik kan me herinneren dat we op deze manier kleine pakjes op de zonder gooiden met een transport band, maar toen stond er al geen vee meer, ook de deur aan de linkerkant en volgensmij wat groter.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
29
WEERGAVES
24
BATTLES
LOCATIE