Hatz TL 17, foto van hooidonk

Hatz TL 17

hooidonk
Foto van een Hatz TL 17. Van twee motorblokken weer een (redelijk) goede gemaakt. Het verschil is wel erg duidelijk met voor de reparatie.

Reacties

Sojaboontje
Loopt hij weer goed/beter?
hooidonk
@Sojaboontje
Ja, hij loopt een stuk rustiger.
Hij start ook weer zonder gloeien en slaat een stuk sneller aan.
Hij hield ook constant in op de weg, net alsof hij zwaar begon te lopen. Als je dan wat gas terug nam, krabbelde hij weer op. Hopelijk is dat nu ook voorbij.


Hier nog een paar tellen van hoe hij loopt, hopelijk doet het filmpje het.

Ik durf er nog niet veel mee te rijden zonder de koelkappen er op, al zal dat met een beetje heen en weer scheuren wel mee vallen.
En ik heb zo mijn twijfels of de olie wel bij de kop komt, toen hij een poosje zonder kleppendeksel stond te draaien, was er nog geen olie boven. Het lijkt me dat die er met halve minuut toch wel een keer moet wezen.
+1
Sojaboontje
@hooidonk ja bij warme olie/dunne zou dat wel moeten inderdaad
+1
Fendttrisixfan
@hooidonk
Kan gerust een 5 tal minuten duren!!
hooidonk
5 minuten?

Ik vond al dat bij beide blokken er zoveel ruimte tussen de tuimelaars en de tuimelas zat..

De oliedrukmeter slaat wel uit, dus hij bouwt wel druk op.

Misschien het oliefilter er eens uit sleutelen. Er zit zo'n zelfreinigend filter op met een draaiknop, misschien zit die wel dicht? Al zou die dan ook geen oliedruk moeten hebben.
verwijderd
Sojaboontje
@Fendttrisixfan hoezo niet?
+1
Fendttrisixfan
@Sojaboontje was even mis, gaat wel met oliedruk maar kan gerust even duren

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
6
WEERGAVES
376
BATTLES
MEER FOTO'S