DAF YA 126, foto van Rik Engels

DAF YA 126

Rik Engels
Foto van onze Daf Ya 126.

Reacties

Albert Peters
Prachtige DAF werden gebruikt als verbindingsauto en als ambulance
Toen ik van 66-68 in het leger was waren ze volop in bedrijf
Wimsumar
Beste Albert Peters:

Quote Reactie van @Albert Peters:
volop in bedrijf

Het is dat de Russen in die tijd nog veel slechter materiaal hadden en ons hier in Nederland goed gezind moesten zijn. Anders waren we nu (levende) Rus geweest (of dooie Nederlander). 🙃
Albert Peters
@Wimsumar die Russen wisten dat ik in Duitsland zat om ze tegen te houde dat heeft indruk op ze gemaakt Jammer dat dit al zolang geleden is
radium45
@Wimsumar Wil jij zeggen dat dit slechte voertuigen waren?
GROENEDEERE
@radium45
Hij weet niet wat ie schrijft.
De Russen hadden oerdegelijk materiaal alleen de dagjes waren ff beter
radium45
@GROENEDEERE Die YA126 en andere DAF voertuigen waren en zijn echt geweldig. Heel wat beter als die Engelse Laro meuk die defensie later aanschafte... Wat een bagger was dat.
Ik had als specialisatie de YP408. Had eigenlijk een motor in moeten liggen met een 100 pk extra maar was verder een geweldig ding.
GROENEDEERE
@radium45
Mijn pa was in t leger hospik en bestuurde vaak deze wagens.
Hij was er altijd vol lof over trok overal doorheen
Rik Engels
@radium45 Zijn zeker super wagens in de dik 20 jaar dat wij deze daf hebben hebben we er nog nooit problemen mee gehad. Het enige wat soms nog wel eens een probleem kan zijn is de ontsteking (kan nog wel eens te warm worden) maarja je ken niet alles hebben natuurlijk.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
8
WEERGAVES
33
BATTLES
LOCATIE