O&K A30 (heftruck), foto van bernard-vant-klooster

O&K A30 (heftruck)

Foto van een O&K A30 (heftruck), waarvan de remmen stuk zijn. Iemand enig idee hoe deze “remschijven” heten en waar ik ze kan bestellen?

Reacties

Vekoma. Plakt er weer nieuwe voering op. In sommige types deutz trekkers zitten ook zulke remschijven in, dat kunnen hun ook weer repareren.
+1
Fendttrisixfan
Lijken erg op JD remschijven
Welgerap52
Bij deutz worden droge remvoeringen wel opgeknapt, dit zijn volgens mij natte schijven met een heel ander voering materiaal die worden volgens mij meestal kompleet vervangen
@Welgerap52 klopt, dit zijn natte
john deere 7810
@bernard-vant-klooster

ik was ook even bij een jd dealer naar binnen gestapt 😉 lijkt er verdacht veel op. Ga er maar van uit dat de meeste dealers ze wel op voorraad hebben, kun je het zo vergelijken.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
0
WEERGAVES
22
BATTLES
MEER FOTO'S