International 1455 XL, foto van A.H.S.

International 1455 XL

0 foto's van @A.H.S.

A.H.S.
Foto van een International 1455 XL van Grondverzet Vilsteren B.V. (Dalfsen) ×.

Reacties

mf 6150
Leuk die foto's! Hebben ze deze 14 nog?
Fast Eddy
@mf 6150

Nee die zijn allemaal weg.
A.H.S.
@Fast Eddy Hoeveel hadden ze eigenlijk?
Zelf ik heb 2x IH 1455 en 1x Case IH 1255 en 2x Case IH 1455 gezien maar ik was ook wel eens met een 1455 IH met bredere banden op pad geweest die stond dan weer op een ander depot.
Fast Eddy
@A.H.S.

Weet ik niet. Ik weet wel dat de laatste ongeveer 5 jaar geleden is weggegaan. Maar ik heb gehoord dat ze achteraf spijt hadden at hij verkocht is.
A.H.S.
Het zijn foto's uit 1992,dus ik zou het niet weten of ze nog bewaard zijn gebleven.
Gavrie Willemsen
Ziet die motor zwart van de olie of ligt er een Case motor in?
A.H.S.
Het is inderdaad olie,het blok is rood,ze zijn ook al flink 'gebruikt' zo te zien voor/bij de aanleg van gasleidingen,deze 2 inters stonden binnen toen ik de foto's maakte de 3 nieuwere case ih waren op de projecten.
Ik vond ze leuk zo vaak zag je geen 1455 laat staan twee.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
4
WEERGAVES
30
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO