Maxus EV80 (bestelwagen), foto van Alex Miedema

Maxus EV80 (bestelwagen)

Alex Miedema
Persfoto van een Maxus EV80, opgebouwd met gesloten opbouw.

Reacties

buttonfreak
Heej een LDV. Of een Lublin LD100...
Alex Miedema
@buttonfreak in dit geval een LDV, zat bij een persbericht van ze 😛
buttonfreak
@Alex Miedema Is het trouwens niet SAIC-Maxus oid?
+1
Alex Miedema
@buttonfreak nee, ze gebruiken Maxus als merknaam. Persbericht komt deze week online. In aangepaste versie, SAIC dacht dat Maxus helemaal nieuw was op de Nederlandse markt.
buttonfreak
@Alex Miedema Dus hij komt weer op de markt? Eigenlijk wel tof, want een nieuw merk - zelfs al is het een soort van bestaand merk - is tof.
Alex Miedema
@buttonfreak SAIC wil een hele reeks merken naar Europa brengen, Maxus is de eerste met dit electrische model.
+1
buttonfreak
@Alex Miedema Maar wat denken ze te bereiken met deze Maxus, die in de basis iets van 10 jaar oud is, nooit als elektrische bus ontworpen is (compromisontwerp), uit China moet komen, dus niet bijzonder goedkoop kan zijn en uiteindelijk door een niet-bestaand dealernetwerk verkocht en geserviced moet worden. Dan zijn er toch wel kansrijkere merken uit het SAIC-concern?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES