Geen , foto van ILPERAVO

Geen

ILPERAVO
Foto van een replica op papier van een KLIKO plaquette (Brons) ca.30x17,5 cm. welk geplaatst werden op reinigingsvoertuigen van KOSTER & VAN BATENBURG NV [KB] ALKMAAR.
SINDS 1861

Ontstaan van de naam "Koster en van Batenburg" [KB]
Nederlandsche staatscourant
• 03-09-1861
delpher.nl/nl/kranten/…

Er bestond nog een KLIKO plaquette (Brons) die geplaatst werden op diverse reinigingsvoertuigen van KOSTER & VAN BATENBURG NV ALKMAAR, en Gebr. KLINKENBERG, wormerveer.
zie: truckfan.nl/picture/1203110/

Meer info. betreffend KLIKO: truckfan.nl/picture/1051538/

Ook KELLER und KNAPPICH uit Augsburg Dld. [KUKA] plaatsten in het verleden dergelijke plaquette op reinigingsvoertuigen !
abfallberatung-unterfranken.de/abfallausstellung/…

Op de KUKA plaquette zie onder:
a/d linkerzijde zou vermeld staan: KELLER & KNAPPICH, en rechts
GmbH AUGSBURG

Reacties

ILPERAVO
KUKA plaquette

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES