Deutz-Fahr Opraapwagen, foto van hobbyboer

Deutz-Fahr Opraapwagen

hobbyboer
Foto van een Deutz-Fahr Opraapwagen, bezig met gras maaien.bijna nieuwe wagen, overjarig modelletje,de vorige was met 17 jaar nog niet helemaal af maar de smid kwam met deze aan zetten en dat paste ons wel.

Reacties

casejxu
Mooie combi zo...
arnaud
Zeer nette combi HB, is dit een K 7.39 ofzo?? En waarom de keuze voor een opraapwagen met balkinvoer ? (al kan dat nog prima met een 90 pk trekker)
arnaud
Correctie 80 pk 😉
Aorend
Donders mooie combi
me
Zeker een mooie voercombinatie zo .. ! Zeer mooie wagen erachter ook ja. Maai je trouwens verder ook zelf met front en achter aan deze trekekr ?
hobbyboer
@ arnaud klopt dit is een K 7.39 en waarom een gestuurde-rotorinvoer? we hebben nog (heel) even aan een schuitemaker rapide 100 gedacht maar deze:
1- is veel goedkoper
2- weegt leeg een dikke ton minder
3- trekt lichter en kost dus ook veel minder brandstof
4- beschadingd het verse gras minder en het blijft dus ook langer fris op het voerpad
5- heeft (verwacht ik, naar aanleiding van ervaringen met de vorige wagen)lage onderhouds- en reparatiekosten. dit is wel sterk afhankelijk van je smeergedrag (denk ik), dus op deze zit,net als op de oude,een automatisch smeersysteem.
staaf
Dit zijn beste "boere" karre!
arnaud
Duidelijke verhaal HB, al moet je wel inleveren op capaciteit t.o.v. een vaste snijrotor. maar ja wij hebben ook een opraapwagen met balkinvoer hoor, Een Mengele garant lw 535, prima wagen... bij minder dan 20 bunder kuilen per keer kan het prima, meer hectares is eigelijk de capaciteit niet toereikend genoeg voor. maby v/d winter bij ons dan een leuke (goed onderhouden) Kverneland/Taarupie.. maja nog maar ff aankijken hoe het dit seizoen gaat.
hobbyboer
Een dikke schuitemaker blijft natuurlijk nog mooier, maarja die is niet te betalen ( voor ons)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
198
BATTLES