Claas Xerion 5000, foto van Alex Miedema

Claas Xerion 5000

Alex Miedema
Kijk, daar heb je Lego (Billund) × met een Claas Xerion 5000.

Reacties

mike_v
Niet om te zeuren ofzo maar is het werkelijk nodig om "legoland" als een bedrijf aan te maken op "Tractorfan"? 🤔

@Alex Miedema @Tinus
Alex Miedema
@mike_v ik heb m op truckfan aangemaakt, en daar was t nodig ja 😄 En als t niet om te zeuren is, waar is het dan wel om? 😁
+1
mike_v
Om te vragen of het niet een beetje overbodig is @Alex Miedema 😆
Alex Miedema
@mike_v als het overbodig was geweest had ik het niet gedaan...
+1
walker1
@mike_v Niet om te zeuren of zo, maar in feite is Legoland ook een bedrijf. Niet een loon of transportbedrijf, maar wel een attractiepark. En of een bedrijf nu een attractiepark is of een loonbedrijf, de doelstelling is hetzelfde, geld verdienen en winst maken.
+1
erik9831
Ik heb hem 😄

Hier een filmpje ervan 😁

noordhof
@erik9831 is niet zo spectaculair , geen aandrijving met moter ?
erik9831
@noordhof helaas niet neen ... ik had dit ook wel verwacht, die aandrijving. Men schoonvader heeft meer van zulke lego technics en met sommige kan je echt wel een hoop meer dan met deze.
noordhof
@erik9831 inderdaad , mijn zoon heeft ook meerdere dingen in lego techniek die kunnen rijden , ombouwen tot trekker ziet hij wel niet zitten en ik ook niet ! 😀

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
0
WEERGAVES
16
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO