Same Samecar, foto van wim-same

Same Samecar

wim-same
Same Samecar opgebouwd door Boudewijn als brandweer. Boudewijn maakte ook veldspuiten "ABZ" en deze fa. is opgekocht door Cebeco en werd later "Cebeco veldspuit

Reacties

+1
Fendtpower312
Bruynzeel waren toch keukens😝 En geen brandweerwagens 😄 Haha
+1
wim-same
@Fendtpower312 Het mooie is nog dat de bedrijfsbrandweer van Bruynzeel er drie gehad heeft. Eén hebben zij nog in hun museum. Eén is er afgebrand met de fabriek mee. En deze was waarschijnlijk de vervanger van de afgebrande Samecar. Aflever datum van deze Samecar is later dan de brand bij bruynzeel.
Fendtpower312
@wim-same Owke dat verklaart een hoop. 😄 Kon het even niet plaatsen Haha samen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
8
WEERGAVES
23
BATTLES
MEER FOTO'S