Landini Onbekend, foto van Alex Miedema

Landini Onbekend

Alex Miedema
Foto van een Landini Onbekend

Reacties

erik9831
Landini Serie 2 maar daar zijn dan nog 3 series onder op vlak van het aantal pk 45 - 50 - 60pk Serie 2 is voor mij meer dan voldoende 😄
Ritchie
@erik9831

Heten deze geen Mistral meer dan?

@Alex Miedema

Heb je ook een foto van die erachter?
Alex Miedema
@Ritchie ja, staat ook op de pagina
Ritchie
@Alex Miedema

Super! Mijn excuses, was te vlug.
+1
erik9831
@Ritchie dit staat te lezen op de website van Landini (vertaalt met google dus zeker niet perfect 😄 )

De Series 2 vervangt de Mistral range met een moderne oplossing, wendbaar en compact. Om de nieuwe reeks kenmerken is het eerste nieuwe ontwerp en de stijl over de motorkap en het dak. De Serie 2 is beschikbaar in elke in een nieuwe configuratieversie "GE" (platform) met die dankzij een zorgvuldig ontwerp van transmissies en achterzijde van het platform, maakt het verkrijgen van een lage vloer 95 mm ten opzichte van de Mistral; het resultaat is een betere prestatie in afgesloten ruimten in de hoogte en breedte als luifel wijngaarden of kassen waarborgen. 24 "banden in staat zijn om daadwerkelijk bereiken compacte afmetingen: minimum van 1.420mm breedte en hoogte in de stuurkolom van slechts 1.230mm; Ook achterbanden 20 "zal beschikbaar zijn als een optie. De serie is uitgerust met een Yanmar motoren van de 44CV tot 55cv en is verkrijgbaar in drie modellen 2-045, 2-050, 2-060 STD of GE.

Link naar de website:
landini.it/landini/serie_pages/…
+1
a3vandiejen
Mooi hoor.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
3
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S