John Deere 6610, foto van TerraJohnDeerefan

John Deere 6610

Even een combinatie zaagsel gelost. Kunnen we weer vooruit voor een tijdje.

Reacties

johndeere6230
Bevalt het wat bij jullie?
@johndeere6230

Ja super spul. We gebruiken dit zaagsel alleen bij de melkkoeien, de boxen zijn veel droger door de lava. Eerst hadden we nog gewoon zaagsel en lava in bigbags dus moesten we het zelf er door heen mengen en voor deze vracht deze voor gemengde zakken geprobeerd en dat werkt toch een heel stuk makkelijker en een de verhouding is overal constant.
johndeere6230
@TerraJohnDeerefan

aaah oke, en celgetal blijft ook mooi constant? Wij gebruiken het thuis ook, maar heb toch het idee dat gemalen stro met "losse" lava een positiever effect op het celgetal had als die gemengde zakken, dit werk idd wel makkelijker 😄
@johndeere6230

Ja best wel. We weten eigenlijk niet anders dan zaagsel in de boxen, maar het is sowieso beter als het standaard zaagsel.
Krijgen jullie dat stro ook in zakken?
johndeere6230
@TerraJohnDeerefan

We kregen die gemalen stro ook in zakken ja, nu strooien we ook deze zakjes 😉 Hebben ook 2 pallets gemalen stro met powercal gemengd geprobeerd, maar dat beviel totaal niet 😉
@johndeere6230

Is het gebruik hetzelfde of moet je het stro vaker bijvullen?
Ah oke.
johndeere6230
@TerraJohnDeerefan

Strooien nu meer als eerder met stro en lava apart, gaan per week 15 zakjes door ongeveer 😉
@johndeere6230

Ah oke. Bij ons iets meer als een pallet op 1.5 / 2 weken.
johndeere6230
@TerraJohnDeerefan

Aah oke, iets meer, hoeveel boxen strooien jullie er mee in?
@johndeere6230

140 boxen.
+1
johndeere6230
@TerraJohnDeerefan

Aaahzo dubbel zoveel als wij 🤔

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
7
WEERGAVES
35
BATTLES
MEER FOTO'S