Logo Dealer/Importeur, foto van JD6930

Logo Dealer/Importeur

JD6930
06/02/2016:

De carnavalsoptocht was net ten einde, de wagens gingen richting stalling, ik maakte nog even een rondje door Esbeek en kwam langs een plek waar voor velen uit de omgeving, maar vooral uit Esbeek vast en zeker herinneringen liggen.

Het oude pand van Geert-Jan de Kok. Daar waar het allemaal begon... Daar waar Gerrit de Kok in 1932 een dorpssmederij startte, zoon Wim het in 1956 overnam... diens zoon Geert-Jan na diens veel te vroege overlijden met helaas als gevolg een faillissement vanaf 1988 het bedrijf vanaf de grond toe opnieuw opstartte en uitbreidde tot wat het nu is: Een grote internationaal opererende dealer en importeur van landbouw en (compact) grondverzet machines.

Het pand is inmiddels bijna 10 jaar geleden( juli 2007) verlaten voor nieuwbouw om de hoek op het in aanbouw zijnde industrieterrein maar de restanten van het pand waaronder de deels nog aanwezig zijnde borden op de gevels en binnen in het pand herinneren nog aan de handel die er ooit gedreven werd.

Reacties

JD6930

Foto van een Krampe Logo


Foto van een Krampe Logo

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
0
WEERGAVES
38
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO