DAF XF105, foto van JD6930

DAF XF105

JD6930
28/10: Geert-Jan de Kok met de DAF XF105 met MAC Semi-dieplader met een beursladingkje van Infra Pro Gorinchem, klaar om naar huis te gaan.

Reacties

a3vandiejen
Ja ik zie het al, de evenementenhal. Is het druk geweest.
JD6930
@a3vandiejen

Geen idee of het druk geweest is. Dacht het wel. Stond mooi spul. Heb er niet zoveel van gezien, was al veel weg op vrijdag ochtend, rond 8 uur waren we er denk. Vrijdag middag 13:00u moest alles weg zijn.

Wat de Kok er had staan paste net niet op èèn dieplader, 1 kraantje niet, maar Han & Bart, weet niet of je het bedrijf kent? moesten wat op dat kraantje bouwen dacht ik, ben even kwijt wat, en moesten ook een JD 6115M? in Bladel ophalen dus heeft de vrachtwagenchauffeur van de Kok( Esbeek) hem donderdags opgehaald in Bladel op de terugweg van een rit en hebben we hem vrijdags mee naar Gorinchem genomen wat dichterbij hun was. Zo konden ze daar ook het kraantje meenemen en hoefde Rick maar 1 keer erheen.

Was op de ochtend van de JD 5R presentatie, nog even voor het werk( 12 - 15:00u) meegereden.

Volgende week staan ze er weer, op de RMV, maar dan met twee stands, 1 JD samen met de subdealers en 1 met de grondverzet( en wss ook wel veeg)machines waaronder de nieuwe Mustang of Gehl.
a3vandiejen
@JD6930 Zag wel de foto van H en B maar ken ze niet. Gaan toch wel veel evenementen af de Kok. Vraag me wel eens af of het daad werkelijk wat oplevert.
+1
JD6930
@a3vandiejen

Dat is inderdaad maar de vraag ja, je moet er aardig wat verkopen om het terug te verdienen, heb wel gehoord hoeveel de TKD en ATH koste maar daar schrik je van. Zo'n beursje als die Infra Pro en RMV zullen niet de schrikbarendste kosten zijn maar bij zo'n grote beurzen loopt het aardig hoog op.

Maar als zo'n bedrijf moet je wel naar dergelijke beurzen, tis toch een stukje naambekendheid van je bedrijf EN de merken en machines wat het oplevert, er wordt ook wel wat verkocht maar denk dat je het toch het meest van het vergroten van de bekendheid van de producten die je er tentoonsteld moet hebben wat uiteindelijk tot meer verkopen kan leiden.

Dit jaar zijn er van bijna alle merken waar ze importeur van zijn nieuwe producten op de markt gekomen. Deels ook echt volledig nieuw zoals de nieuwe Mustang en Gehls( stonden wel op TKD/ATH niet op Infra Pro, staat wel op RMV) of bijv. de Yanmar B7 Sigma en dat moet toch naambekendheid krijgen en mensen willen zoiets toch graag met eigen ogen bekijken.
a3vandiejen
@JD6930 Ja het zal best wat kosten, en ik snap het voor de naamsbekendheid.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
1
WEERGAVES
1.040
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO