Bristol Lodekka, foto van Arjanenotto

Bristol Lodekka

Arjanenotto
Foto van een Bristol Lodekka, opgebouwd voor personenvervoer.
Deze bus is van de firma Trouwvervoer.nl uit Sliedrecht. Maar ik weet(nog) niet hoe je een bedrijf in de lijst aan kan maken.

Reacties

Alex Miedema
Onder het tabblad 'bedrijven' staat een knop 'bedrijf toevoegen'. Of direct via truckfan.nl/bedrijf/add/

Al een bedrijf al in de lijst staat kun je gewoon beginnen met typen in het bedrijvenvakje bij of na het uploaden.
Arjanenotto
Hoi Alex, ik heb je tips uitgeprobeerd maar ik kan geen bedrijf aan mijn foto linken nadat ik hem heb 'aangemaakt'. heb je verder nog tips? groet Arjan en Otto
Alex Miedema
Rechtsboven bij de foto zie je 'spot een bedrijf' staan. Als je daar de naam van het bedrijf dat je wilt spotten begint te type, komt er en lijst(je) te staan, waar je het goede bedrijf uit kunt selecteren.
Arjanenotto
Hoi Alex, na wat gepuzzel is het gelukt. bedankt voor je hulp. Groet Arjan en Otto
Alex Miedema
Ik zie het, helemaal top!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
3
WEERGAVES
11
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO