Iveco Stralis, foto van sem-beekers

Iveco Stralis

sem-beekers
Foto van een Iveco Eurocargo, opgebouwd voor berging.

Reacties

Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van Iveco Eurocargo (Berging) naar Iveco Stralis (Berging)
sem-beekers
Dit is geen stralis Alex, deze Iveco is eerst van een bergingsbedrijf uit Breda geweest, waar hij er nog uitzag als een eurocargo, maar toen hij verkocht is naar Van Eijk, is er een stralis grill opgezet. (ook te zien aan het kenteken)
Alex Miedema
Dan een EuroStar denk ik? De EuroCargo heeft een smallere cabine (EuroTech ook) en was nooit leverbaar als drie-asser voor zover ik weet?
sem-beekers
Eurostar, Eurocargo, dat weet ik allemaal niet precies. Ik denk inderdaad dat je gelijk hebt. In die types moet ik me nog een keer verdiepen denk ik... 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
2
WEERGAVES
59
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO