DAF CF85, foto van jaeger

DAF CF85

563 foto's van @jaeger

jaeger
Foto van een DAF FA 75.360 uit 1996 vermomd als DAF CF85.410

Reacties

Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van DAF 75 naar DAF CF85
jaeger
@Alex Miedema Wat is voor jou leidend? Volgens de RDW is dit een AE 75 RC, dat wijst op een DAF 75 met de 8,65 liter RS motor. Dat strookt echter niet met de 9.186 cm³ 265 kW Euro 5 van dezelfde RDW. Dat wijst namelijk op de 9,2 liter PR motor. Terwijl op de auto zelf 85.410 staat.
Alex Miedema
@jaeger kentekens op dakartrucks zeggen niet altijd even veel. In dit geval is het 'when it looks like a CF85 and it sounds like a CF85, it most probably is a CF85'. Maar misschien was een verplaatsing vaan 'CF serie' beter geweest, daar staan eigenlijk alle CF wedstrijdtrucks ook.
jaeger
@Alex Miedema schimmige toestand die dakarwagens. Ik heb 9 november toch auto's zien rijden waarvan het merk en/of de nummerplaat niet kloppen met de verschijning.
Alex Miedema
@jaeger ik heb er ondertussen een redelijk overzicht van, je lacht je een kriek als je dat ziet. Alsof ze random een kentekenplaat op een truck hangen.
jaeger
@Alex Miedema ben daarom uitermate benieuwd naar je project. ik reken op orde in de chaos 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
0
WEERGAVES
2
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO