DAF 95XF, foto van Alex Miedema

DAF 95XF

Alex Miedema
Foto van een DAF 95XF.

Reacties

+1
RoelofBos
M'n eerste vrachtwagen waarmee ik m'n bedrijf begon, gekocht bij toen nog DMB in Leeuwarden .De XF was net geïntroduceerd en deze was hun DEMO afkomstig uit de voorserie productie
Eigenlijk niet te koop maar omdat ze de voet tussen de deur bij Tiltrans wilden houden mocht ik hem kopen.
Oorspronkelijk zonder dakspoiler maar dat heeft niet lang geduurd, ook de ondergrill is na een aanvaring met een gans veranderd van kompleet wit naar een two-tone uitvoering
De auto heeft zonder noemenswaardige problemen 1,1 miljoen KM met mij door Europa getoerd, en is uiteindelijk via de haven van Antwerpen een volgend leven begonnen
+1
RoelofBos
Enkele foto's uit het analoge tijdperk
+1
RoelofBos
..
Lucas Ensing
@RoelofBos Je ziet de foto's niet in de reactie. Is al langer zo, op tractorfan werkt het wel. @Tinus @Alex Miedema?
+1
oldtimergek
@Lucas Ensing Dit melden helpt totaal niks, ze doen er helemaal niks mee. Ik wil ook wel eens een reactie plaatsen met foto. Doch ben daar maar mee gestopt. De bedoeling Truckfan is blijkbaar zoveel mogelijk foto's er op dumpen. Ik kijk maar naar een paar foto plaatsers en verder geen enkele. Op Tractorfan zie ik alle foto's , daar staan ze tenminste beter in beeld. Truckfan lange rij en dat is geen kijken.
Lucas Ensing
@oldtimergek Op beide pagina's bekijk ik meestal alle foto's. Doe foto's plaatsen ook maar met een paar tegelijk om toch een beetje overzicht te houden. Kan nog wel een paar jaar voorruit.
Het is hier denk ik voor de moderators ook hobbywerk. En begrijp ook wel dat het geen prioriteit heeft. Maar zal wel leuk zijn als je hier de foto's in de reacties kunt zien.
Facebook en dat soort dingen trekken mij totaal niet. Dit hier vind ik wel leuk, hoop dat ze het nog een poos volhouden.
+1
oldtimergek
@Lucas Ensing ik blijf ze ook wel plaatsen, maar facebook en youtube heb ik ook nogal wat geplaatst. Ik volg Alex Miedema ook op facebook, komen soms ook leuke dingen voorbij.
+2
Alex Miedema
@oldtimergek ik wíl er wel van alles aan doen, maar kan dat niet, ik heb niet de kennis, kunde of de rechten daarvoor.
+2
Alex Miedema
@oldtimergek ik sta er overigens tweedelig in. Enerzijds vind ik het erg jammer dat we hier niet de community op hebben kunnen bouwen die op tractorfan wel is. Anderzijds vind ik het ook helemaal niet erg dat ik niet mijn volledige (schaarse) vrije tijd voor kleuterjuf hoef te spelen hier.
+1
Lucas Ensing
@Alex Miedema Daarom vind ik Facebook of Twitter dus iets verschrikkelijks, alleen al omdat sommige mensen zich niet in kunnen houden en andere totaal niet in hun waarde laten. Niet iedereen is hetzelfde. Ben ook vaak op mezelf en dat bevalt me prima.
En dat wat ik in een voertuig zie, ziet iemand anders weer niet. Ben meer van de trucks in opbouw dan van de showtrucks. Aardappel en bieten campagne ook een leuke tijd.
Beleef ook veel plezier aan jouw website Alex, vooral doorgaan blijf ik hier foto's plaatsen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
2
WEERGAVES
8
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO