Ford Mutt M151, foto van oldtimergek

Ford Mutt M151

oldtimergek
Foto van een NEKAF onbekend/overig, opgebouwd als open laadbak.

Reacties

Alex Miedema
Grappig, een Ford M151 en een Jeep M151 volgens rdw.nl. Dacht dat de M151 (ook wel bekend als 'Mutt') alleen door Ford werd gebouwd. Ben ik nu in de war, of was de rdw dat toen ze de AM-91-22 op kenteken zetten?
Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van NEKAF onbekend/overig (Open laadbak) naar Ford Mutt M151 (Open laadbak)
oldtimergek
@Alex Miedema is weer eens wat anders, ik wist dus helemaal niet wat het was. De RDW zal wel in de warrie wezen. Daar gaat ook niet alles goed denk ik, zal af en toe ook wel eens wat door heen slippen. Maar wel grappig dat ze bij elkaar staan.
Alex Miedema
@oldtimergek ja, staan regelmatig foutjes bij rdw, die weten ook niet alles en gaan vaak maar af op wat de persoon die het ter keuring bied zegt.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
0
WEERGAVES
2
BATTLES
MEER FOTO'S