DAF 95XF, foto van jaeger

DAF 95XF

jaeger
Foto van een DAF FT 95XF.380

Reacties

Benny Gutwyz
@jaeger bestaat dit bedrijf nog?
jaeger
@Benny Gutwyz
Doorenbos Transport verhuist naar Zwolle, Nieuwsblad Transport 5-10-2005
Bolsward - Doorenbos Transport uit Bolsward wordt op 1 januari samengevoegd met Melkweg Zwolle. Beide ondernemingen maken deel uit van de holding Fritom. De locatie in Bolsward gaat dicht en de naam Doorenbos verdwijnt na 85 jaar. De 36 Friese werknemers krijgen als nieuwe standplaats Zwolle, maar volgens de directies gaan er vooralsnog geen arbeidsplaatsen verloren.
Om te groeien moest Doorenbos op zoek naar een zuidelijker locatie, want Friesland biedt te weinig groeimogelijkheden. Door de fusie krijgen de bedrijven de schaalgrootte die nodig is om de klanten goed te blijven bedienen. De nieuwe onderneming telt bijna honderd medewerkers en zestig vrachtwagens. Doorenbos is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare gevaarlijke stoffen (ADR) en van vloeibare non-food. Verder verricht het fusiebedrijf geconditioneerd vervoer en beschikt het over zogenoemde walking floor-eenheden. Deze worden gebruikt voor losgestorte lading voor de levensmiddelenindustrie.

Perscommuniqué Wezenberg groep
Met ingang van 1 januari 2009 hebben wij als Wezenberg groep de afdeling geconditioneerd transport van Doorenbos Transport uit Zwolle overgenomen. Als belangrijkste klant heeft Doorenbos Albert Heijn. Al deze activiteiten zullen wij “onder de Wezenberg vlag” voortzetten. In totaal neemt Wezenberg ruim 30 auto’s over en ruim 40 mensen. Tevens is bij deal het onroerend goed van Doorenbos te Zwolle betrokken; dit zal in het geheel naar Wezenberg gaan.
Benny Gutwyz
@jaeger het is nu dus Bidon?
jaeger
@Benny Gutwyz
Het zou ook nog Do-Bo Logistics kunnen zijn in Zwolle (www.do-bo.nl).

Do-Bo is opgericht in 2008. Sindsdien is het transportbedrijf altijd gevestigd in Zwolle. Voorheen was Do-Bo beter bekend onder de naam Doorenbos Transport BV en Melkweg Zwolle BV. Gedurende de jaren groeide Do-Bo gestaag. Daarbij veranderde het transportbedrijf langzaam van specialist in vloeibaar transport, in een allround transporteur. Ook breidde de transportorganisatie zijn netwerk lokale en internationale vervoerders steeds verder uit. Sinds enkele jaren heeft Do-Bo zijn eigen opslagfaciliteiten, partnerships in Oost-Europa en een vestiging in Spanje.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
2
WEERGAVES
4
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO