Scania G410, foto van Alex Miedema

Scania G410

Alex Miedema
Persfoto van een Scania G410.

Na een afwezigheid van 15 jaar zijn er weer Scania’s in het wagenpark bij Beentjes Transport. De reden van aankoop is gebaseerd op het vertrouwen in de kwaliteit die Scania levert, wat voor Beentjes met name in combinatie met de Euro 6 techniek van groot belang was. De 410 pk SCR-only Euro 6 motoren presteren bovendien uitstekend qua brandstofverbruik, wat onlangs bevestigd werd door als absolute winnaar uit de bus te komen bij de Duitse Green Truck Award 2014.

De nieuwe trekkers worden ingezet voor zowel de vestiging Haarlem als Heerhugowaard. Ze zullen met name rijden in de distributie in Nederland en België. De Scania 410 pk Euro 6 motor is in Europa een van de meest populaire Euro 6 motoren op dit moment, aangezien deze lage verbruikscijfers noteert in combinatie met de Scania Streamline. De motor heeft alleen SCR nodig als nabehandeling. De Scania vestiging in Alkmaar leverde de trekkers af.

Alles op tijd, zorgvuldig behandeld en aan het juiste adres bezorgd. Zo werkt Beentjes Transport met gegarandeerde 24-uurs levering binnen Nederland, België en Luxemburg. Al meer dan 40 jaar onderscheidt familiebedrijf Beentjes Transport zich door korte communicatielijnen, gekwalificeerde medewerkers, flexibiliteit en een hoogwaardige dienstverlening. Met zo’n 50 transporteenheden wordt logistiek maatwerk geboden.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
62
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO