Nieuwbouw

Nieuwbouw nieuws

Kosten nieuwbouw in twee jaar tijd verdubbeld

09-08-2022 - Door een combinatie van duurdere bouwmaterialen en een hogere rente zijn de kosten voor het bouwen van een nieuwe stal in twee jaar tijd nagenoeg verdubbeld.Dit concluderen de adviseurs van adviesbureau Liba naar aanleiding van recent opgestelde bedrijfsplannen.

Nieuwsgrazer

Bouwbranche: 'Gemeenten grootste horde bij wooncrisis in plaats van de stikstofproblematiek’

06-07-2022 - Gemeenten zijn de grootste horde in het vlottrekken van de nieuwbouw, in plaats van de stikstofproblematiek. Dat zegt branchevereniging WoningbouwersNL, wiens leden goed zijn voor 80 procent van de nieuwbouwwoningen in ons land.

Nieuwsgrazer

Van Mossel breidt activiteiten uit

20-06-2022 - Stern (voorheen Auto Palace) in Emmen en Hoogenveen draagt per 1 juli aanstaande haar officiële Hyundai dealerschap over aan Van Mossel Automotive Groep. Vanaf deze datum zijn alle klanten van harte welkom bij Van Mossel in Emmen.

Het Van Mossel Hyundai-cluster telt reeds drie vestigingen, te weten in Groningen, Heerenveen en Leeuwarden. De Hyundai vestiging in Hoogenveen zal niet verder worden gecontinueerd, alle activiteiten worden gecentraliseerd in Emmen. Van Mossel heeft een kavel gekocht aan de Nijbracht in Emmen, waar een splinternieuwe vestiging gerealiseerd zal worden. Medio 2023 zal de verwachte opening plaatsvinden. Tot die tijd zal Van Mossel Hyundai haar activiteiten ontplooien in een gedeelte van het pand van Opel dealer Ambergen te Emmen aan de Phileas Foggstraat 33. “Met de toevoeging van de vestiging in Emmen kunnen wij nu heel Noordoost-Nederland bedienen met het merk Hyundai. Wij zijn daarom ook zeer verheugd met deze uitbreiding en het door Hyundai Motors Nederland in ons gestelde vertrouwen”, aldus Bas Huijzer, Divisiedirecteur Van Mossel Automotive Groep.

Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep: “Naast deze mooie uitbreiding opent Van Mossel in de nieuwe vestiging tevens een nieuw Van Mossel Mega Occasion Centrum. Landelijk bedienen we de klant dan met in totaal zeven (Mega) Occasion Centra. We verwelkomen de Hyundai klanten met open armen bij de tijdelijke vestiging in Emmen en vertrouwen erop dat zij hun weg ernaartoe snel kunnen vinden. Uiteraard kijken wij uit naar de nieuwbouw en spreken we nu alvast uit dat dit een bezoek meer dan waard zal zijn.”

Over Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt ruim 300 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat, Škoda, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Vans & Trucks, Smart, Fuso, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki en Isuzu. Verder exploiteert zij zeven (Mega) Occasion vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 102.000 voertuigen en behorend tot de top van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privélease, DirectLease, Westlease en J&T Autolease. Met 4.800 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €4 miljard op jaarbasis.

Truckfan Nieuwsposter

Nog meer Nieuwbouw nieuws

Datum Onderwerp Reacties
13-05-2022 Compartiment maakt verschil bij brand 0 reacties
26-04-2022 Nationale stikstofbank lijkt failliet 0 reacties
24-03-2022 Kassenbouw dreigt volledig tot stilstand te komen: telers zitten door hoge gasprijzen op zwart zaad 0 reacties
01-03-2022 Veiling 50 jaar aan de Legmeerdijk in Aalsmeer 0 reacties
22-02-2022 Varkenshouder vecht nieuwbouw 94 woningen aan bij Raad van State 0 reacties
17-02-2022 Vleermuizen houden sloop gemeentehuis Geffen op; voorinschrijving Raadhuys start wel 0 reacties
07-02-2022 ​Eisen aan hygiënesluis aangescherpt 0 reacties
21-01-2022 Met een list lokt Assen de dwergvleermuis uit een leegstaande boerderij. Pand moet gesloopt worden voor nieuwbouw Kloosterakker 0 reacties
28-05-2021 Nieuwbouw zorgboerderij Fraam van start, anderhalf jaar na brand 0 reacties
23-04-2021 Wijk in verzet tegen nieuwbouw op houtstook: ‘Als de oven opstart, stoot hij een half uur zwarte roet uit’ 0 reacties
20-04-2021 Helft Friese woningruimte op boerengrond 0 reacties
15-03-2021 Rechter legt bom onder nieuwe veestallen: hoe een stal zonder vergunning in Ee alles op scherp zet 0 reacties
15-03-2021 Rabobank verwacht hardere stijging huizenprijzen als economie aantrekt 0 reacties
22-12-2020 Bouwexplosie bij machinebouwer Tobroco zet zich voort 15 reacties
18-11-2020 Verpauperde melkfabriek Exloo gaat voor april tegen de vlakte; daarna volgt nieuwbouw 0 reacties
15-07-2020 Opvangboerderij Kollumerzwaag brandde in 2017 af, nieuwbouw start vandaag 0 reacties
14-07-2020 Nog vaak monumentale bomen gekapt: 'Soms wel eeuwenoud' 0 reacties