Kamag

Foto's van kamag

Kamag nieuws

Nicolas failliet

24-12-2018 -

Originele beschrijving

Op 21 december 2018 wist trailertotaal te melden de de Frans fabrikant van zwaar transport materiaal Nicolas failliet is verklaard. Op de service-afdeling na houdthet bedrijf per 28 februari 2019 op te bestaan. Het is mij op dit moment of dit faillisement ook gevolgen heet voor de zusterbedrijven in de TII-groep, zoals bijvoorbeeld Scheuerle en Kamag. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Alex Miedema

Nieuwe Kamag SPMT modules voor M.J. van Riel

06-10-2016 - Martin van Riel nam in 1984 het familiebedrijf M.J. van Riel over van zijn vader. Via enkele succesvolle overnames en het opstarten van nieuwe activiteiten is het bedrijf de afgelopen jaren ? zelfs tijdens de crisis ? continu gegroeid. M.J. van Riel biedt een totaalpakket: kraanverhuur, transport en bouwkundige werkzaamheden. Een andere tak van het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in verkoop en verhuur van bouwmachines en heftrucks. In juli werd de vloot uitgebreid met vier Kamag K25 H modules. In totaal 18 aslijnen met meer dan 720 ton laadvermogen.

Alex Miedema

Kamag Wiesel in brand in Tilburg

12-11-2015 - Achter de cabine van een rangeertruck is woensdagochtend brand ontstaan. Dat gebeurde rond 9.15 uur op de Ringbaan West. Daardoor is ??n rijstrook van de weg afgesloten voor verkeer.

De vrachtwagen is van...

Alex Miedema