1954 foto's

57 foto's m.b.t. 1954, een van de 22617 onderwerpen op Boeren.online. Deze foto's zijn geplaatst door de leden van Boeren.online en TractorFan.nl

In 1954 ontstaat De Meern, de tiende Elfstedentocht wordt verreden, de eerste atoom-onderzeeër wordt te water gelaten, Frank Sinatra wint de Oscar voor beste acteur, 11 april is de saaiste dag van de eeuw, de eerste Bilderbergconferentie word gehouden op initiatief van prins Bernhard, de Siamese tweeling Folkje en Tjitske de Vries wordt succesvol van elkaar gescheiden, Tolkien publiceert zijn Lord of the Rings. Heer in ‘ t Verkeer van Tobi Rix en zijn Toeteriks is een hit. Oprah Winfrey, Matt Groening, John Travolta, Johnny Kraaijkamp jr., Plastic Bertrand, Youp van ‘t Hek, Margriet Hermans, Jackie Chan, Hans Liberg, Jerry Seinfeld, James Belushi, Ferd Crone, Bart Chabot, Anita Meyer, Huub Stapel, Pieter Storms en Herman Finkers worden geboren. De Waard Tranport koopt haar eerste Volvo truck en Miskolc krijgt comitaatsrecht.

Heb jij ook nog leuke '1954' foto's?

Op Boeren.online geven honderden boeren een kijk in hun boerenbedrijf. Of het nu (melk)veehouders, varkenshouders, akkerbouwers of geitenboeren zijn, alle foto's, video's en reacties zijn welkom.
Doe ook mee en voeg je eigen '1954' foto's toe, maak een (gratis) account aan! en maak een eventueel een profiel aan voor jouw bedrijf.