1953 foto's

53 foto's m.b.t. 1953, een van de 22571 onderwerpen op Boeren.online. Deze foto's zijn geplaatst door de leden van Boeren.online en TractorFan.nl

1953 zal voor Nederland altijd het jaar van de Watersnoodramp blijven. Maar er gebeurde meer dat jaar. Stalin sterft, Tito wordt president van Joegoslavië, Tensing Norgay en Edmund Hillary zijn de eerste mensen die de Mount Everest beklimmen, Elizabeth II wordt gekroond, de Korea-oorlog eindigt met een wapenstilstand, brommers moeten voortaan op het fietspad rijden in Nederland, Frits Zernike krijgt de Nobelprijs voor Natuurkunde en het provinciale kenteken wordt afgeschaft en vervangen door een landelijk systeem. Yves Montand zijn Grands Boulevards is een grote hit in Nederland. Pat Benatar, Bert Heerink, Wim Anker, Hans Anker, Ron Jeremy, Hans Kazàn, Huub van der Lubbe, Ruby Wax, Tiny Kox, Harm Wiersma, Tim Allen, Nina Storms, Nigel Mansell, Gé Reinders, Jean-Marie Pfaff en John Malkovich worden geboren. CCC, Komatsu, LeTourneau-Westinghouse, MK en VW do Brasil beginnen met de productie van bedrijfswagens, terwijl Van Keulen, Laffly en Sterling juist weer stoppen. Vrachtautorijschool Wagenaar wordt opgericht. Simca richt Someco op, Bungartz begint met de bouw van twee-assige tractoren, Werklust verhuist naar Apeldoorn.

Heb jij ook nog leuke '1953' foto's?

Op Boeren.online geven honderden boeren een kijk in hun boerenbedrijf. Of het nu (melk)veehouders, varkenshouders, akkerbouwers of geitenboeren zijn, alle foto's, video's en reacties zijn welkom.
Doe ook mee en voeg je eigen '1953' foto's toe, maak een (gratis) account aan! en maak een eventueel een profiel aan voor jouw bedrijf.