1951 foto's

44 foto's m.b.t. 1951, een van de 22617 onderwerpen op Boeren.online. Deze foto's zijn geplaatst door de leden van Boeren.online en TractorFan.nl

In 1951 mogen donkere mensen in Zuid-Afrika niet meer stemmen, Amerika begint met atoombomtests, de eerste 33-toeren-plaat komt op de markt, de UNIVAC (een van de eerste ‘moderne’ computers’ wordt uitgevonden, het hoofdkantoor van de Verenigde Naties wordt in gebruik genomen, een grote groep Molukkers komt aan in de haven van Rotterdam, de Europese Gemeenschap van Kolen en Staal (voorloper van de EU) wordt opgericht, de eerste Nederlandse televisie-uitzending wordt gehouden, Coevorden wordt op het aardgasnet aangesloten, de eerste zebrapaden worden in gebruik genomen en het verbod op hekserij in Groot-Brittannië wordt opgeheven. Op 16 november is het Kneppelfreed. Phil Collins, Herman Heinsbroek, Willy Weyens, Chris Rea, Gerrie Knetemann, Dick Maas, Arne Jansen, Bonnie Tyler, Henny Huisman, André Hazes, Gerd Leers, Elio Di Rupo, Connie Breukhoven, Louis van Gaal, Corry Konings, Sting, Bob Geldof en Kees Driehuis worden geboren, terwijl Ferdinand Porsche en Jean Achard sterven. Fahr komt met de eerste Duitse maaidorser, Van Leeuwen begint een recyclingbedrijf in Katwijk, Bosch komt met benzine-injctie op de markt, brouwerij Rutten sluit haar deuren, Ferrari haalt haar eerste overwinning op Silverstone, Daimler-Benz neemt Unimog over. White-Freightliner, FAP, Vespacar, Lublin en LIAZ bouwen hun eerste bedrijfswagens.

Heb jij ook nog leuke '1951' foto's?

Op Boeren.online geven honderden boeren een kijk in hun boerenbedrijf. Of het nu (melk)veehouders, varkenshouders, akkerbouwers of geitenboeren zijn, alle foto's, video's en reacties zijn welkom.
Doe ook mee en voeg je eigen '1951' foto's toe, maak een (gratis) account aan! en maak een eventueel een profiel aan voor jouw bedrijf.