1946 foto's

35 foto's m.b.t. 1946, een van de 22608 onderwerpen op Boeren.online. Deze foto's zijn geplaatst door de leden van Boeren.online en TractorFan.nl

1946 is het jaar van de wederopbouw. De bruggen over de Moerdijk gaan weer open, de PvdA wordt opgericht, Arbeidsvitaminen is voor het eerst op de radio, Truus Smulders-Beliën is de eerste vrouwelijke burgemeester in Nederland, Jordanië en de Filipijnen worden onafhankelijk en de eerste radiaalband komt op de markt. Syd Barrett, Dolly Parton, David Gilmour, Cas Spijkers, Lee Towers, Wubbo Ockels, Armand, Ed O’Neill, Paul Haenen, Udo Lindenberg, Ivo Niehe, Henk Wijngaard, Serge-Henri Valcke, George W. Bush, Sylvester Stallone, Bon Scott, Harmke Pijpers, Bill Clinton, Freddie Mercury, Bennie Jolink, Marga van Praag, Bram Vermeulen, Paul Witteman, Catherine Keyl, Herman Brood, Stephen Spielberg, Uri Geller, Jan Akkerman en Patty Smith worden geboren. Avia, KrAZ, Goldhofer en Gutbrod beginnen met de productie van bedrijfswagens. Scania-Vabis begint (wederom) met de import naar Nederland.

Heb jij ook nog leuke '1946' foto's?

Op Boeren.online geven honderden boeren een kijk in hun boerenbedrijf. Of het nu (melk)veehouders, varkenshouders, akkerbouwers of geitenboeren zijn, alle foto's, video's en reacties zijn welkom.
Doe ook mee en voeg je eigen '1946' foto's toe, maak een (gratis) account aan! en maak een eventueel een profiel aan voor jouw bedrijf.