Onbekend Onbekend

roscho
Film van 30 min. over een Oostenrijkse deerne die in Oekraïne een antieke Russische trekker (T16) koopt en daarmee naar Oostenrijk rijdt. Maak kennis met achtergebleven gebieden en ontzettend gastvrije mensen. (taal: Duits)
a3vandiejen
@roscho Leuk filmpje.

Reacties

+2
draaipiet
Prachtige film, kon ik mijn Duits weer ophalen en het Oostblok weer zien. Wie verzint het om zoiets te doen?
+1
roscho
Quote Reactie van @draaipiet:
Wie verzint het om zoiets te doen?

Er bestaan nou eenmaal avontuurlijke typen. Zo was er een poos geleden Manon Ossevoort, die met een trekker helemaal naar de Zuidpool wou rijden. Hier een filmpje (AD): ad.nl/wonen/…

Of Maarten Hendriks, die met een Volvo 350 en een pipokar allerlei reizen door Europa ondernam: maartenhendriks.waarbenjij.nu/profiel/

Ik vind het geweldig dat er mensen zijn die zoiets durven te ondernemen, eigenlijk zou ik het zelf wel eens willen doen, maar ik heb er gewoon het lef niet voor.
stijn-de-bock
@roscho helemaal mee eens een, Manon ossevoort heb ik ook wel bewondering voor.
stijn-de-bock
@draaipiet niet iedereen loopt mee met de grijze massa.😉
+1
stijn-de-bock
Je moet het maar doen👍👍
+2
stijn-de-bock
Ze doet me een beetje denken aan Manon ossevoort.
SJB533
Quote Reactie van @roscho:
Russische trekker

Feitelijk Oekraïens... (ХТЗ in Cyrillisch, ChTZ, geromaniseerd)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
5
WEERGAVES
0
LOCATIE