Deutz Motoren

Kramer U800
Video van een Deutz F6L712, bezig met testen. Loopt weer als nieuw 😎

Reacties

a3vandiejen
Dat loopt heel netjes Dirk.πŸ‘
+1
Kramer U800
@a3vandiejen Dankjewel 😁
+1
florisrobben
Klinkt goed [πŸ‘
Kramer U800
@florisrobben Dankje πŸ‘
RPCounty
Echt 712 geluidπŸ˜ŽπŸ‘
+1
Kramer U800
@RPCounty Ja typisch hè! Ze lopen bij gas los altijd heel even onrustig en dan weer gelijk heb ik ook gemerkt. Dat onrustige wat je op de film hoort is van het schudden van het blok waardoor mijn gashendeltje heen-en-weer ging.
Fendt926Driver
Mooi zo.
En ruim 4 bar olie druk.
Wat gaat er nu verder gebeuren?
Motor staat klaar versnellingsbak ook.
Carrosserie verder in orde brengen?
+1
Kramer U800
@Fendt926Driver 2 bar oliedruk bij stationair toerental. En het was nog niet eens vol gas, vol gas haalt hij wel de 5 bar bij warme motor. Ik ga aankomende tijd verder met het de portaalassen waar ook nog aardig wat aan moet gebeuren maar ik heb inmiddels alle onderdelen. Daarna ga ik het ladder chassis opknappen, deze verkeert nog in goede staat maar heeft achter veel roest. En moet dus allemaal goed schoongemaakt worden. Dus even prijsje aanvragen bij de stralerij. Scoperen zal wel erg duur worden dus denk dat ik hem lekker dik in de grondverf ga spuiten. Als dat klaar is kan ik weer gaan opbouwen, hopelijk dit jaar zomer als het lekker weer is. Er moeten nog wat kleine dingen gemaakt/opgeknapt worden zoals een deel van de cabine, hier hebben we de achterkant compleet nieuw van gemaakt, maar waar de rondingen zitten moet allemaal kleine stukjes in komen. Laadbak moet ook nog opgeknapt worden met nieuw hout erin. En de klapschotten moeten compleet nieuw gemaakt worden omdat deze ontbreken maar dat is ook maar een dagje werk. En zo nog een paar kleine dingen. De motor en versnellingsbak worden pas gespoten als deze op het frame staan omdat je ze anders kan beschadigen. Dus er staat een hoop te gebeuren dit jaar!
JD3010
Quote Reactie van @Kramer U800:
Scoperen zal wel erg duur worden

Ik zou dat toch wel eerst naar vragen, ik heb dat ook weleens laten doen en viel mij niet tegen. Het is wel veel beter dan grondverf.
Kramer U800
@JD3010 Dat is zeker zo, ik ga het uiteraard vragen.
a3vandiejen
@Kramer U800 Het zal het dubbel en dwars waard zijn..
+1
Kramer U800
@a3vandiejen Dat hoop ik ook! πŸ˜ƒ Kan niet wachten om ermee te gaan (proef) rijden in de zomer, wind door de haren heen, en gas erop πŸš€
+1
a3vandiejen
@Kramer U800 Zo is het...πŸ˜πŸ‘
CaseCS130
Prachtig wat loopt ie weer mooi.
Kramer U800
@CaseCS130 Bedankt ben er ook tevreden mee.
deutzisthebest
Super geluidje komt eruit! loopt mooi tot zover ik kan beoordelen.
Is deze op 24 volt ? Of heb je de amperes nodig om hem rond te krijgen?
Kramer U800
@deutzisthebest Ja ik ben ook heel erg tevreden! Hij start op 12 volt maar voor de amperΓ©s inderdaad, heb ik er 2 nodig. Is ook plaats voor gemaakt in de cabine. Je zit boven op de accu's als het ware, en de accu gassen gaan langs je hoofd naar buiten πŸ™ˆ Ik denk dat je het met 1 accu ook wel red maar dan moet je een hele zware kopen die vroeger nog niet bestonden, deze hadden we toevallig nog staan.
+1
a3vandiejen
@Kramer U800 Gevonden....
Kramer U800
@a3vandiejen Ja komen uit de camper die accu's maar die staat in de winterstalling dus die moeten er altijd uit. Zijn de boordaccu's maar met deze mag ook gestart worden.
a3vandiejen
@Kramer U800 Nou hij doet het er prima op...😁
+1
Kramer U800
@a3vandiejen Ja dat is zeker zo!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
PUNTEN
14
WEERGAVES
0