Moffett MFT

SJB533
Reclamefilmpje van Moffett voor hun op de New Holland-gebaseerde MFT 40-serie.

Filmpje is nog van die leeftijd, dat de datadrager de zogenoemde videoband (VHS) is. Kwaliteit van de beelden is daarom niet helemaal op het niveau van de hedendaagse Blu-Ray

Reacties

CaseCS130
Prachtig filmpje. Ik vond het altijd een mooi concept en we hebben ook eens eentje op demo gehad. Maar die was niet in beste staat en het aanbouwen van de lader was een heel gedoe. Dus maar laten staan.
SJB533
@CaseCS130
Is een mooi concept inderdaad. Best een beetje jammer dat het niet heeft doorgezet en is doorontwikkeld. Tjalma heeft een poging gedaan, maar dat systeem lijkt me wat omslachtiger dan dit.

Hadden jullie het koppelsysteem van Moffet, of kan er ook een Euroframe op?
CaseCS130
@SJB533 Op die wij hadden te proberen zat het moffett systeem. Voordeel van de Tjalma lader is dat er niks aan de trekker hoeft te worden aangepast. Maar daardoor ligt het hefpunt ook veel verder naar achteren als deze moffett.
SJB533
@CaseCS130
Maar achter jullie CS is zo'n Tjalma eigenlijk niks. Komt trouwens wel hoger, dan een Moffett, dus dat is wel een pluspunt.
CaseCS130
@SJB533 Nee, je moet een fatsoenlijke omkeerinrichting hebben anders is het niks waard. Dus blijven niet zoveel merken/modellen over. Het is een beetje een niche product. In veel gevallen kan een voorlader hetzelfde.
SJB533
@CaseCS130
Maar de trekker wordt wel anders belast. Denk, dat een frame op een starre as beter is voor de trekker. Afgezien van het feit, dat je meer zou moeten kunnen tillen.
Zetor 3511
Interessante video!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
5
WEERGAVES
0