Schlüter Super 1500TVL

olro 61
Een filmreporage over een SCHLÜTER Super 1500TVL van 1979.Deze trekker heeft een SCHLÜTER motor(met zo'n geweldige Bärensound!!) van 150 pk.Ook een hydraulische kantelkabine met schuifdeuren wat een SCHLÜTER trekker zo uniek maakt!Met dank aan loonbedrijf Peters in Haps voor de medewerking aan deze reportages.

Reacties

Schluterfan
Een Schlüter 6 cilinder heeft een nog meer Bärensound dan eentje met turbo zoals op deze 1500. Als je die eens gaat horen draaien krijg je van zelfs nog meer kippevel van 😉. Leuke filmreeks zo van bij Stefan Peters!
olro 61
Bedankt voor je kompliment! En er komen komende tijd meer SCHLÜTER filmreportages,ook over SCHLÜTERS zonder turbo met een zeer mooie sound!!
SchluterMarco
Quote @Schluterfan:
nog meer Bärensound dan eentje met turbo

Helemaal mee eens!!
SchluterMarco
Quote @olro 61:
er komen komende tijd meer SCHLÜTER filmreportages

Ook dit was weer een mooie reportage, ik ben benieuwd!
schluterman
Super geluidje

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
4
WEERGAVES
4