Schlüter Eurotrac

olro 61
Een SCHLÜTER Eurotrac 1400-LS, een zeldzaame trktor waarvan er maar 37(samen met de 1300-LS) van gemaakt zijn! In totaal zijn er 109 Eurotracs gebouwd. Een Eurotrac is een echte Trac trekker d.w.z.:4 even grote wielen(groter als MB Trac)4 aan-en opbouwplaatsen,omkeerrichting en een uitschuifbaar frontgewicht.De kabine is hydraulisch kantelbaar om goed bij de motor te kunnen.Je kunt het allemaal zien in deze reportage over de SCHLÜTER Eurotrac!
Veel kijkplezier!

Reacties

valmet6400power
Misschien wel leuk voor@schluterman @SchluterMarco ?
selten
Kom ik iedere dag langs 😛
Fendt926Driver
Mooie film maar ook zeker een hele mooie trekker. Had alleen gedacht schluter kennende dat hij wel dik 50 had gelopen in plaats van 43
olro 61
Huub, bedankt voor je kompliment.Inderdaad kon er bij de SCHLÜTER standaardtraktoren een 50km bak geleverd worden,maar als ik mijn literatuur erover nasla was dit op een Eurotrac niet mogelijk, evenmin als een vloeistofkoppeling.Van de vloeistofkoppeling werd afgezien door plaatsgebrek, waarom geen 50km uitvoering is mij niet bekend.
Rene schut
Mooi filmpje
olro 61
Bedankt Rene voor het kompliment. Ik heb er ook veel plezier in, als andere tractorfans kunnen genieten van bijzondere traktoren! Hopelijk volgen er nog veel!
Henk 1120
Prachtig filmpje, met een hele bijzondere trekker!
Mooi zo, met die uitleg er bij!
olro 61
Bedankt Henk voor je kompliment.Mijn films wil ik ook altijd bij voorkeur uitbrengen als een reportage, en daar hoort dan ook enige uitleg bij!Als ik een film uitbreng dan is dat op zaterdag of zondag.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
5
WEERGAVES
0