Onbekend Onbekend

erik9831
Kleine biografie van de kleinzonen van het merk VITUS te kampenhout. Heeft op zich niet echt iets te maken met Tractorfan, maar er komen wel beelden in van het materiaal dat ze gebruikten om Witloof machines te maken. Vanaf minuut 5.25 begint het echt pas. Als er mensen zijn die vinden dat het hier toch niet echt moest thuishoren, dan mag je dit gewoon melden.

Vitus was 1 van de eerste bedrijven in Europa eigenlijk, die witloofmachines gingen bouwen, om het werk te versnellen. Zelf hebben we hier ook zo een paar machines van dit merk versleten. Zij waren ook Porsche en Deutz verdeler tot de periodes van de Deutz DX modellen. Naast witloofmachines maakte zij ook nog andere dingen.

Reacties

marc102
Vergane glorie is het eerste wat in mij opkomt
kramer
Prachtig filmpje, ondanks de drank.
Henk 1120
Prachtig mooi filmpje! Wat leven er toch bijzondere mensen op deze wereld 😄 Zekers vergane glorie...

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
4
WEERGAVES
22