DAF CF

nagd2010
DAF 75CF met een Trioliet Solomix 2 3200 opbouw druk bezig met koeien voeren.

Reacties

Fast Eddy
Wel handig zo`n oude vuilnisauto.
afbrekerke
Das mooi, maar gaat wel ten kosten van de laadhoogte.
Hij staat wel hoog op de pootjes maar voor de rest ziet het er mooi uit hoeveel koeien worden er mee gevoerd? En wat is de reden dat hij voert met een vrachtwagen.
marc102
@johndeere6910forever Opzich wel een mooi systeem vooral kwa onderdelen voorziening, oude vrachtwagens zijn er immers in overvloed in tegen stelling tot oude zelfrijders

maar je kan natuurlijk niet zelf laden
Nee dat is dan wel jammer dus je moet zowiezo een vereiker of shovel.
nagd2010
@johndeere6910forever De boer waar de voerwagen van is gebruikt een graafmachine om kuilvoer in de wagen te doen, en een heftruck met laadbakje voor andere toevoegingen (soja, zout, enz), en dat wil prima.
Oke ja dat werkt ook

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
PUNTEN
2
WEERGAVES
213