John Deere Meerdere

bennie john deere
Gras hakselen door Mechielsen Oldehove

Reacties

lemelerveld23
Hmm wel rare mis vormde trekkers 😛 voor de rest mooi filmpje!
SiegerJD
Hoezo doet bijna iedereen tegenwoordig zn fish eye effect? lijkt nergens naar ja.
Mooi filmpje!
Maar euhm de hakselaar geeft ijzer weer, je haalt de gras prop + ijzer eruit en dan smijt je het zo maar in de wagen? met ijzer enal, ni slim toch?
bennie john deere
@SiegerJD

dat heeft youtube zelf gedaan in moviemaker is dat namelijk niet zo
bennie john deere
@lemelerveld23 @SiegerJD

als t goed is, is het probleem verholpen. YT gaf aan dat de video schokkerig was en bood daar een oplossing voor maar dan krijg je dus zo'n fish eye. Trouwens sieger ben je zaterdag ook in Noordhorn foto's wezen maken?
SiegerJD
Oke Bennie, nu is het inderdaad goed. Zaterdag en dan 2 week geleden ofzo ja. Maar afgelopen zaterdag niet. Bij wie waren ze dan?
bennie john deere
@SiegerJD

bij schuiringa d'r kwam een op een fiets aan met een camera dus dacht ik van...
SiegerJD
@bennie john deere Owja, nee dat was ik niet was gewoon aan et werk.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
254