Volvo Meerdere

rene-fendtfan
Schuiven op strand(hier beetje mekaar in de weg rijde haha )

Reacties

johnd-ts
Is dit als je heel eerlijk bent niet gewoon nutteloos gasolie verstoken? beetje een strand vlakschuiven dat na 2 weken weer over de kop ligt..
fendt308-driver
Speelkwartier 😛
rene-fendtfan
@johnd-ts hier was een 4x4 toernooi geweest... dus alles lag echt overhoop vlak voor de deuren van de strand tenten.. dus alles moest boven op weer geschoven worde gaten van halve meter diep moeste weer dicht.... en de huidige staat bij een strand tent moest weer terug gebracht worden... 5 meter zand platau voor een strandtent....
johnd-ts
@rene-fendtfan

oke,dan snap ik het inderdaad! ;P
joellll
Ze staan ook continu tegen elkaar in met die shovels

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
254