Unimog U1000

bartjuh
Eem stukkie met de u1000 van m'n broer racen. de pijp is er door eps uitlaten op gezet. zit nog net een beetje demping in

Reacties

JohnDeere 1640
Ietwat te hard 😄
maar super mooi ding!
Tom VB
Hmmm, waarom heb ik niet zo'n ding ?
bartjuh
@JohnDeere 1640 was nog niet helemaal top das de 80
tjnoordhorn
@Tom VB

zo zat ik ook al te denken 😛
deeremeneer
Wat een klere herrie.
fendt308-driver
Best geluid dat daar uitkomt hoop ik niet voor je dat je er de hele dag inzit
Joop3
Denk dat het wel meevalt. Het geluid wordt enorm vervormd door de camera. Ik herken er geen OM352 in, eerder een Detroit two-stroke. 😃

Ook zonder demping zijn MB's, door hun relatief geïsoleerde cabine, en rustige motorenloop nog betrekkelijk stil.

Voor hele dagen is het niet leuk nee, daar hebben jullie gelijk in.
JohnDeere 1640
Dat vind ik nou zo en geklooi altijd! ik had een tijdje geleden de case 845xl de hele middag voor de mixer gehad, ff naar huis toe rijden, en aardig op he gas gespeelt. dat had ik allemaal gefilmd en toen ik het terug keek was dat geluid niet om aan te horen!
bartjuh
Klinkt wel aardig zoals t is hoor. had nu het raam open maar als die dicht is hoor je er bijna niks van(als je erin zit dan he)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
4