Foto van: coen-ensing

Volvo

FM 5th gen

Foto's
430
Video's
0
Topics
6

Informatie over de Volvo FM 5th gen

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de FM 5th gen.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de FM 5th gen, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Agrarhandel Weser-Ems kiest weer voor de kwaliteit van Rondaan

Vorig jaar schreef ik al eens over Agrarhandel Weser-Ems (AWE), waarom ze bij Rondaan koopt en niet bij één van de tientallen Duitse carrosseriebouwers. In de periode daarna zijn weer meerdere nieuwe voertuigen door Rondaan aan hen afgeleverd. In september 2021 bijvoorbeeld een nieuwe RAF bulkkipper. Deze week werd het trekpaard voor de aanhangwagen in kwestie afgeleverd, de nieuwe Volvo FM uit dit bericht. De auto is voorzien van een Rondaan bulkkipper met pneumatische losinstallatie. Veel veilige en winstgevende kilometers met deze prachtige truck toegewenst AWE!

0 reacties


Volvo FM met VDL-Rondaan opbouw voor de NNRD

We hadden het al eerder over het raamcontract wat GP Groot met Rondaan af heeft gesloten. Onlangs is er weer een auto uit die reeks afgeleverd, dit keer een Volvo FM 5th gen voor dochterbedrijf NNRD die door Rondaan is voorzien van een VDL portaalarmopbouw, uitgerust met onder andere een afnetsysteem en afstandbediening. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst.

0 reacties


Van der Werff blij met vijfde generatie Volvo FM

Momenteel stroomt er een serie nieuwe Volvo’s in bij Van der Werff. Zo kreeg ik vandaag (23 augustus 2021) op de Afsluitdijk de 390 voor de lens. Deze Volvo FM 5th gen vervangt een Scania, nog uit de Thom Mulder tijd. Chauffeur Roel Vink rijdt met deze auto vast voor Rotocoat Heerhugowaard. Hij heeft de sleutels op 22 juli gekregen, maar is daarna meteen op vakantie gegaan! Inmiddels heeft Roel er twee weken en 3.000 kilometer met de truck er op zitten, hij bevalt nog steeds helemaal super! Dat er nog maar veel veilige kilometers bij mogen komen!

0 reacties


Twee nieuwe Volvo FM500 trekkers voor Dam Beton

Marco Meester stuurde me een aantal foto’s van de twee vrijwel identieke Volvo FM500 trekkers die Dam Beton uit Akkrum vandaag in gebruik heeft genomen. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst met dit mooie duo!

0 reacties


De eerste nieuwe Volvo FM van Fryslân bevalt goed bij Bakker

Al weer een maand geleden leverde de LVS-vestiging in Heerenveen de eerste nieuwe generatie Volvo FM van Fryslân af aan haar dorpsgenoot Bakker. De hoogste tijd om aan de chauffeur van deze schoonheid, Dominique, te vragen hoe hij bevalt dus! Dominique: “Ik ben van de derde generatie naar de vijfde overgestapt. Een wereld van verschil! In vergelijking met de ‘oude’ is er nu veel meer elektronica, waaronder een digitaal display. De auto is ook vele malen stiller. De vorige auto had 370 pk, nu heb ik 430 paarden tot mijn beschikking. Het is een totaal andere auto.” Dominique, nog vele

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Volvo FM 5th gen

  Hier zie je Oegema Transport Dedemsvaart B.V. (Dedemsvaart) × met een Volvo FM 5th gen.

  Reageer

 • Volvo FM 5th gen

  Gebrs. Fuite BV (Genemuiden) × op de foto met een Volvo FM 5th gen. 5 asser voor opbouw bij carrosseriefabriek De Poel Emmen. Renault op de achtergrond is deze https://www.truckfan.nl/picture/1404269/bedrijf/17441/, lijkt niet best.

  Reageer

 • Volvo FM 5th gen

  Foto van een Volvo FM 5th gen, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

 • Volvo FM 5th gen

  Hier zie je Veenstra Fritom (Heeg) × met een Volvo FM 5th gen, opgebouwd voor koeltransport.

  Reageer

 • Volvo FM 5th gen

  Foto van een Volvo FM 5th gen, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

 • Volvo FM 5th gen

  Foto van een Volvo FM 5th gen, opgebouwd voor bulktransport.

  Reageer

« Alle Volvo machines