Foto van: Katy Kleyn

Schmitz

oplegger

Foto's
172
Video's
0
Topics
0

Informatie over de Schmitz oplegger

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de oplegger.

Leden

Er zijn nog geen leden die aangegeven hebben dat ze ervaring hebben met deze machine.

Heb jij een vraag over de oplegger? Stel 'm hier »


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Schmitz oplegger

  Foto van een Schmitz oplegger, opgebouwd zonder opbouw. Een op zijn kant en een ondersteboven, ze worden klaar gemaakt voor verscheping naar de Filipijnen.

  1 reactie

 • Schmitz oplegger

  Kijk, daar heb je Brinkman Transport (Emst) × met een Schmitz oplegger, opgebouwd voor koeltransport. Persfoto. Tien Schmitz Cargobull Koelopleggers en Dolly voor Brinkman Trans Holland uit Emmen Het wagenpark van Brinkman Trans Holland uit Emmen is afgelopen week uitgebreid met 10 opleggers. Het gaat om drie assige koel opleggers in bloemenuitvoering op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull. Daarnaast is er ook een twee assige dolly aangeschaft om opleggers in LZV combinatie in te kunnen zetten. Brinkman Trans Holland is een jonge en innovatieve Logistieke Dienstverlener met haar wortels in het begin van de vorige eeuw. Zij verlenen een breed spectrum aan diensten, uiteenlopend van kleine zendingen tot het regelen van goederenstromen in complexe Supply Chain Management projecten. Brinkman Trans Holland is specialist in elke vorm van geconditioneerd transport gebruikmakend van de laatste technologieën zoals boordcomputers om hun jonge vloot van trucks “real time” te volgen en de temperatuur van uw temperatuur gevoelige goederen in de gaten te houden. Brinkman Trans Holland is een specialist in het coördineren en optimaliseren van de goederenstromen om zodoende waarde toe te voegen aan het product. Brinkman Trans Holland is DE specialist in bloemen- en plantentransport op Scandinavië. Met de jonge trailervloot voorzien van de nieuwste ThermoKing cooling units voert zij dagelijks ritten uit van en naar Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Het wagenpark van Brinkman Trans Holland bestaat uit 110 trekkende en 125 getrokken eenheden. Om de groeiende vraag vanuit de klanten en de markt op te vangen en de dienstverlening verder uit te breiden is er nu in tien nieuwe opleggers geïnvesteerd. Vanwege de hoge kwaliteitsstandaard op ieder niveau heeft Brinkman gekozen voor Schmitz Cargobull. De nieuwe Schmitz Cargobull koelopleggers zijn uitgerust in overeenstemming met de wensen van Brinkman Trans Holland. Zo is er gekozen voor de betrouwbare ThermoKing SLXi 300 Koelmachine. Verder zijn de opleggers uitgerust met de eigen Schmitz opleggerassen met schijfremmen. Daarnaast is er gekozen voor een liftbare eerste as in combinatie met het Load Spread Program voor automatische aslast verdeling. De opleggers zijn daarnaast geschikt gemaakt voor inzet als LZV combinatie. Deze LZV combinaties worden zo uitgevoerd dat deze ook geschikt zijn voor inzet in Duitsland. De LZV combinatie kan dus vanaf Nederland in één keer door naar Scandinavië. Om de opleggers een strakke “look” te geven zijn ze uitgevoerd met de herkenbare Brinkman Trans Holland belettering.

  Reageer

 • Schmitz oplegger

  Het met drie trucks rijdende internationale transportbedrijf Mikristja heeft onlangs een nieuwe Schmitz Cargobull S.KO trailer in gebruik genomen. De nieuwe koeltrailer heeft een onmiskenbaar kleurrijk en opvallend uiterlijk en is geleverd door Midland Trucks uit Woerden. Mikristja is de naam van een bedrijf dat wordt gerund door het chauffeursechtpaar Desiree en Raymon Bron. Zij werken vanuit Sappemeer en voeren ritten uit naar Scandinavië, Zuid Frankrijk en naar andere delen van Europa. “We werkten vaak in opdracht van bedrijven die zelf een trailer konden leveren. Vanwege werk van een van onze opdrachtgevers, bleek het het beste om zelf een koeltrailer te bestellen, die we uiteraard in lijn hebben gebracht met het uiterlijk van onze trucks”, legt Desiree Bron uit. Dubbel bemand Samen met haar echtgenoot Raymon Bron voert het paar regelmatig ritten uit op het zuiden van Frankrijk. “Dat is zeker niet onze enige bestemming. We hebben ervaring met ritten tot voorbij de poolcirkel”, zegt Desiree Bron, die samen met Raymon nog werk biedt aan nog twee andere chauffeurs. “We verwachten dat de nieuwe trailer voor uiteenlopende bestemmingen ingezet gaat worden. Sinds de ingebruikname is de trailer continu aangekoppeld geweest en stond hij nauwelijks stil. Daarvoor zijn we in tijden als deze natuurlijk dankbaar”, aldus Desiree. Uitrusting Bij die uitrusting horen natuurlijk naast de dubbele verdamper ook de Rotos-assen van Schmitz Cargobull. De tweede verdamper is wat verder naar voren aangebracht aan het plafond van de trailer. ”Daardoor blijft de koude lucht langer in de trailer, zeker wanneer we het tussenschot goed hebben aangebracht.” Met behulp van dit gordijn annex tussenschot kan de laadruimte in compartimenten worden verdeeld met verschillende temperaturen. “Dat kan ik nu allemaal zelf doen, en dat gaat me beter af dan met een verplaatsbare tussenwand”, zegt Desiree. De trailer is verder afgeleverd met vastzetmogelijkheden waardoor de lading letterlijk en figuurlijk geen kant meer op kan. "Het kon allemaal geregeld worden bij Midland Trucks. Verder zorgen we ervoor dat de achterkant van de trailer er netjes uit ziet en aan alle veiligheidseisen voldoet. Chauffeurs krijgen van ons een redelijke standaard truck, maar mogen hem wel wat persoonlijker maken. Op die manier ontstaan onze combinaties met de uitstraling die we allemaal waarderen.”

  Reageer

 • Schmitz oplegger

  Kijk, daar heb je Feenstra Int. Transporten B.V met een Schmitz oplegger, opgebouwd voor koeltransport.

  Reageer

 • Schmitz oplegger

  Foto van een Schmitz oplegger, opgebouwd zonder opbouw.

  Reageer

 • Schmitz oplegger

  Kijk, daar heb je Henk Wind Transport B.V. (Ter Apelkanaal) × met een Schmitz oplegger, opgebouwd als zeilenwagen.Persfoto Schmitz.

  Reageer


Help je mee?

Alle informatie op truckfan is verzameld door de leden. Allemaal liefhebbers, net als jij.

Om de gegevens zo compleet mogelijk te maken kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. Alle foto's, video's, folders, brochures en vragen zijn van harte welkom!

« Alle Schmitz machines