Foto van: Alex Miedema

Scania

Sjomp

Foto's
69
Video's
1
Topics
0

Informatie over de Scania Sjomp

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Sjomp.

Leden

Er zijn nog geen leden die aangegeven hebben dat ze ervaring hebben met deze machine.

Heb jij een vraag over de Sjomp? Stel 'm hier »


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • Scania Sjomp

  Robin Holsappel Truckfotografie is een fenomeen in de truckwereld en dat is heel bijzonder. Robin is namelijk door de spierziekte Duchenne aan zijn rolstoel gekluisterd. De 28 jarige Robin wilde als kleine jongen graag vrachtwagenchauffeur worden maar door zijn ziekte kon hij die droom niet verwezenlijken. Voor hem is het fotograferen van vrachtwagens dan ook zijn grote passie en daarvoor rijdt zijn moeder, Hilda, hem heel Nederland door naar truckshows en naar chauffeurs die tijd vrijmaken voor een professionele fotoshoot. Op zijn website RHTruckfotografie.nl is zijn werk te zien en daar zien we vele bekende Nederlandse trucks, maar bijvoorbeeld ook de unieke Finse truck van Auvinen. Stuk voor stuk prachtige foto’s die een breder publiek en een plek aan je muur verdienen. In nauwe samenwerking met Scania Nederland, Truckjunkie en BIGtruckshopA67 heeft BIGtruck een selectie gemaakt uit de mooiste Scania foto’s van Robin voor de eerste BIGtruck kalender ‘By Robin Holsappel’. De afbeeldingen laten stuk voor stuk indrukwekkende Scania trucks zien waarvan de eigenaren hebben meegewerkt aan de fotografie van Robin. Mega Trucks Festival Deze unieke kalender is nu voor 14,95 te koop in BIGtruckshopA67, en uiteraard online op truckshop-asten.nl. Verder is de kalender tijdens het Mega Trucks Festival in den Bosch op 14 en 15 december te koop bij de Scania stand, bij Noah4All en uiteraard bij de stand van BIGtruckshopA67 in de Brabanthallen. Met deze unieke kalender haal je meer in huis dan zomaar iets moois aan de muur of voor onder de kerstboom. Je steunt er ook nog eens goede doelen mee! Van de opbrengst van de BIGtruck 2020 kalender ‘By Robin Holsappel’ gaat namelijk een deel naar het Duchenne Parent Project en naar Noah4All. Die laatste organisatie kennen we natuurlijk, maar het Duchenne Parent Project zet zich al 25 jaar in voor het versnellen van de ontwikkelen van genezing of behandeling voor de ziekte van Duchenne en het verbeteren van de medische zorg en een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne. Duchenne spierdystrofie komt vooral bij jongens voor. Alle spieren worden langzaam afgebroken. Rond hun 12e jaar kunnen ze niet meer lopen en ook het gebruik van de armen wordt steeds moeilijker. Als de ademhalingsspieren te zwak worden, is beademing nodig. Door verzwakking van de hartspier is het uiteindelijk een fatale ziekte. Alle steun voor dat goede doel is welkom en om die reden ondersteunen wij deze organisatie.

  Reageer

 • Scania Sjomp

  Foto van een Scania Sjomp.

  Reageer

 • Scania Sjomp

  Foto van een Scania Sjomp, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

 • Scania Sjomp

  Foto van een Scania Sjomp, opgebouwd voor truckracing.

  3 reacties

 • Scania Sjomp

  Kijk, daar heb je Garage Rinsma met een Scania Sjomp.

  Reageer

 • Scania Sjomp

  Politie (Den Haag) ×, P. Van Setten Transport B.V. (Renswoude) × op de foto met een Scania Sjomp, opgebouwd zonder opbouw.

  Reageer


Help je mee?

Alle informatie op truckfan is verzameld door de leden. Allemaal liefhebbers, net als jij.

Om de gegevens zo compleet mogelijk te maken kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. Alle foto's, video's, folders, brochures en vragen zijn van harte welkom!

« Alle Scania machines