Scania

R650

Foto's
286
Video's
0
Topics
3

Informatie over de Scania R650

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de R650.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de R650, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

De nieuwe Scania R650 van S-Trans wordt al goed gebruikt

Op 13 maart 2021 leverde Scania dealer Rinsma in Drachten deze prachtige Scania R650B6x4NB houtauto met Menke Janzen opbouw af aan S-Trans. Zoals jullie zien is hij in de twee weken dat hij nu op de weg is al goed gebruikt! Een mooie auto is leuk, maar een mooie auto waar aan te zien is dat er keihard mee gewerkt wordt, daar doe je het als truckspotter toch voor? Aan chauffeur Daan wens ik veel veilige kilometers toe!

0 reacties


Lekker dikke Scania R650 aan de bak bij Sandstra

Op zaterdag 2 januari jongstleden heeft de Berlikumer vestiging van Rinsma deze hele dikke R650B6x2HNB containerauto met VDL haak-afzetsysteem afgeleverd. De auto is voor Sandstra in Bolsward aan het werk. Veel veilige en winstgevende kilometers met deze pracht machine toegewenst!

0 reacties


Poort Hoogkerk heeft Scania R650 V8 8×4 als bergingstruck

€Bij een zware bergingstruck, moet je voldoende vermogen hebben. Vandaar dat wij voor onze nieuwe Scania 8×4 wrecker voor een 650 pk V8 kiezen,” meent Hendrik Poort van het gelijknamige bergingsbedrijf in het Groningse Hoogkerk. Het voertuig met een R Higline cabine is tevens de eerste Scania van de huidige generatie die het merk als vierassig zwaar bergingsvoertuig in Nederland levert. < “Als berger van zware voertuigen willen wij altijd voldoende kracht én een V8. Niet noodzakelijkerwijs in die volgorde. Want wij zijn echt fan van dat soort motoren. Dan wordt het dus een Scania en laten wij dat nu

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Scania R650

  Foto van een Scania R650 , Loonbedrijf Visch BV uit Doornspijk aan het sleepslang bemesten. ZIE OOK DE VIDEO https://youtu.be/th6bbHUIhCE

  1 reactie

 • Scania R650

  Kijk, daar heb je Schotgroep (Heerjansdam) × met een Scania R650, opgebouwd als dumper / kipper.

  Reageer

 • Scania R650

  deze foto is gemaakt op truckshow ciney 2019

  Reageer

 • Scania R650

  Foto van een Scania R650.

  Reageer

 • Scania R650 (vrachtwagen)

  Foto van een Scania R650 (vrachtwagen) van S-Trans (Drachten) ×, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

 • Scania R650 (vrachtwagen)

  Foto van een Scania R 650, opgebouwd voor steentransport.

  Reageer

« Alle Scania machines