Foto van: Alex Miedema

Scania

R500 (new)

Foto's
948
Video's
0
Topics
3

Informatie over de Scania R500 (new)

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de R500 (new).

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de R500 (new), gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

The Equalizer is het nieuwe paradepaardje van Walet – Erwin Visser

Het was alweer een tijdje geleden dat ik (Erwin Visser, red.) bij Walet geweest was maar afgelopen vrijdag was het weer zover en hoe! Frank kreeg zijn nieuwe jong gebruikte auto. Deze van alle opties voorziene Scania R500 konden jong gebruikt overnemen van een eigen rijder uit de buurt die planner is geworden. Na overspuitwerk en kleine aanpassingen heeft Walet een nieuw paradepaardje op de weg. Net als elke auto heeft deze ook een bijnaam. Frank heeft voor de “the equalizer” gekozen. Mede omdat het een goede film is en dat hij weer terug op een Scania is naar jaren

0 reacties


Prachtige Scania R500 voor Sneek Recycling

Zojuist heeft Scania-dealer Rinsma in Berlikum deze prachtige, rondom luchtgeveerde, Scania R500B8x2 HNB met VDL opbouw afgeleverd aan Sneek Recycling. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


Spectaculaire onthulling voor Hijsen in het Nauw Scania

Een aantal weken geleden werd ik (Martin van Veldhuizen, red.) benaderd door Hijsen in het Nauw of ik eventueel kon regelen dat hun nieuwe Scania spectaculair onthuld zou worden. Natuurlijk zag ik direct mogelijkheden en in samenwerking met een bedrijf die gespecialiseerd is in licht en geluid en een videograaf hebben we een hele mooie vrijdagavond neer gezet. Eerst om 18:00 uur was de onthulling voor het personeel en om 19:30 uur was er een Facebook livestream waar we het kunstje nog een keer deden. Op zaterdagmorgen reed ik weer naar Veenendaal waar ik had afgesproken met de jongens van

0 reacties


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • Scania R500 (new)

  Foto van een Scania R500 (new), opgebouwd voor speciaal transport. https://www.youtube.com/watch?v=E2zg6lNIZz4

  Reageer

 • Scania R500 (new)

  Foto van een Scania R500 (new).

  Reageer

 • Scania R500 (new)

  Aa Transport V.O.F. (Ter Apelkanaal) ×, Walet V.O.F. (Nijkerkerveen) × op de foto met een Scania R500 (new), opgebouwd voor containertransport.

  Reageer

 • Scania R500 (new)

  Hier zie je Uhlen Transporte (Walchum) × met een Scania R500 (new), opgebouwd als dumper / kipper.

  Reageer

 • Scania R500 (new)

  Foto van een Scania R500 (new), opgebouwd voor bulktransport.

  Reageer

 • Scania R500 (new) (vrachtwagen)

  Foto van een Scania, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

« Alle Scania machines