Foto van: Alex Miedema

Scania

R450 (new)

Foto's
1.833
Video's
0
Topics
4

Informatie over de Scania R450 (new)

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de R450 (new).

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de R450 (new), gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Vooraanzicht

Actuele vragen Stel ook een vraag »

De vijfde Scania op rij voor Jan Gerrit Monsma is een prachtige R450

Vanmiddag heeft Jan Gerrit Monsma uit Tzummarum door Scania dealer Rinsma te Berlikum zijn nieuwe Scania R450 overhandigd gekregen. Dit is alweer de vijfde truck voor Monsma sinds het begin van zijn carrière als zelfstandig ondernemer. Hij is altijd het merk Scania en dealer Rinsma trouw gebleven, een traditie die al terug gaat naar voorgaande generaties van familie Monsma, de M van het legendarische transportbedrijf MBN. Dat is gefuseerd met Althuisius, een naam die door eigenaar Kooiker helaas niet meer gebruikt wordt in de toekomst. Je zou deze truck met een beetje fantasie dus als de laatste erfenis van MBN

0 reacties


Stoere nieuwe Scania voor Sjoerd Jongema

Vanochtend (15 mei 2021) heeft Scania dealer Rinsma in Berlikum deze schitterende Scania R450 afgeleverd aan Sjoerd Jongema in Harlingen. De kleuren verraden al dat Sjoerd ook met deze truck weer voor Vrieswijk uit Minnertsga gaat rijden. Sjoerd, heel veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst met dit pronkje! Sjoerd is sinds 2015 eigenrijder van Vrieswijk. Hij rijdt voornamelijk met schroot, maar ook grind, glas, strooizout, uien en bieten kunnen we in de laadbak tegenkomen. Deze worden door de Benelux en Duitsland vervoerd. Foto’s met dank aan Sjoerd Jongema.

0 reacties


Nieuwe Scania Strieliner voor Ponne

Begin vorige week is deze prachtige Scania R450 afgeleverd aan Ponne uit Katlijk. Wietze Koopmans maakte bovenstaande foto nog vóór zijn eerste rit! En later deze week gelukkig nog een paar, want beladen is een truck toch het mooist! De trucks van Ponne hebben allemaal een naam op de cabine staan. Bij deze truck is dat ‘Strieliner’. Vind ik zelf geweldig gevonden, mooi het Friese woord voor stro samen laten voegen met de bekende Scania-term ‘Streamline’. Ponne en in het bijzonder chauffeur Thom Hietbrink, heel veel veilige kilometers toegewenst!

0 reacties


Het Zeeuws Haantje is al druk geld aan het verdienen

Het feestje van de auto is ondertussen alweer een paar weken geleden. De auto werd elf september jongstleden al geleverd. De zaterdag na het feest zou ik (Erwin Visser, red.) al foto’s maken maar toen had ik een klein ongelukje. Aangezien er wel geld verdiend moet worden was chauffeur Edwin de twee weken er na te druk om dat te doen. Gisteravond kreeg ik een berichtje of het vandaag kon. Geen probleem, aangezien ik van de week hoorde dat de testdag in Boerdonk afgelast werd en het weer zou ook niet echt meewerken, dus dat kwam mooi uit. Om half

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Scania R450 (new)

  Op deze foto staat Emmer Schroot en Metaalhandel B.V. (Emmen ) × met een Scania R450 (new), opgebouwd voor containertransport.

  Reageer

 • Scania R450 (new)

  Foto van een Scania R450 (new).

  Reageer

 • Scania R450 (new)

  Foto van een Scania R450 (new), opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

 • Scania R450 (new)

  Foto van een Scania R450 (new), opgebouwd voor steentransport.

  Reageer

 • Scania R450 (new)

  Een Scania R450 (new) op de foto bij Van der Vlist Speciaal- en zwaartransport (Schelluinen) ×, v.d. Vlist Speciaal- en Zwaartransport B.V. (Groot-ammers) ×, Holtrop-van der Vlist B.V. (Assen) ×, opgebouwd voor speciaal transport.

  Reageer

 • Scania R450 (new)

  Foto van een Scania R450 (new), opgebouwd voor tanktransport.

  Reageer

« Alle Scania machines