Foto van: Lucas Ensing

Scania

P320

Foto's
412
Video's
0
Topics
3

Informatie over de Scania P320

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de P320.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de P320, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

De Limburgse Scania MICU van binnen bekeken

Na artikelen Nederlandse MICUs op basis van Mercedes-Benz Vario en Volvo FL chassis en de Stockholmse variant op Scania basis is er nu ook een Scania MICU in Nederland. Met dank aan Scania Nederland voor de tekst en foto’s hier onder! Onlangs werd in Limburg, in nauwe samenwerking tussen de intensive care afdeling van Maastricht UMC+ en Ambulancezorg Limburg, een nieuwe Mobiele Intensive Care Unit (MICU) in gebruik genomen. Het voertuig wordt ingezet om intensive care patiënten van het ene ziekenhuis naar het andere te kunnen verplaatsen. Het voertuig is uitgerust met alle benodigde specialistische uitrusting om patiënten tijdens deze

0 reacties


De nieuwe Scania P320 Miesen Mobiele Intensive Care Unit van GGD Zuid-Limburg van binnen bekeken

Op basis van een SCANIA P320 B4X2LB 17L chassis heeft Duitse ambulancebouwer C. Miesen GmbH & Co. KG voor GGD Zuid-Limburg een intensive care transportvoertuig met gesloten opbouw mogen leveren. Fun fact: Bonn, waar Miesen gevestigd is, ligt een stuk dichter bij Zuid-Limburg dan Leeuwarden, waar concurrent Visser zit. Men heeft dus voor een lokaal product gekozen! Alhoewel de Scania natuurlijk wel uit het hoge noorden (Zwolle) komt. De opbouw van dit ultramoderne speciale voertuig is afgestemd op de extreme eisen van patiënten die intensieve zorg nodig hebben. Daarom gaan zowel de uitrusting als de meegevoerde medische uitrusting veel verder

0 reacties


Berlikumer bakjesmobiel: Scania P320 voor Sneek Recycling

Berlikumer ondernemers Rinsma en Rondaan hebben hun handen weer eens ineen geslagen, met zoals bij hun gebruikelijk weer een prachtig eindresultaat: deze Scania P320 voor Sneek Recycling. Rondaan heeft het Scania-chassis voorzien van een een VDL P14 portaalsysteem. Dit systeem is onder andere voorzien van radiografische afstandsbediening en een afnetsysteem. Door gebruik te maken van een afnetsysteem op de truck hoeft de chauffeur niet meer op de laadbak te klimmen om een net over de container te trekken, naast dat dit veiliger is kan er zo ook sneller worden gewerkt. Veel veilige en winstgevende kilometers met deze schoonheid toegewenst!

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Scania P320

  Een Scania P320 op de foto bij Suez (vh SITA ) (Arnhem) ×, HAVI Logistics (Amersfoort) ×, opgebouwd als vuilniswagen.

  Reageer

 • Scania P320

  Foto van een Scania P320, opgebouwd voor containertransport.

  Reageer

 • Scania P320 (vrachtwagen)

  Hier zie je NNRD (Drachten) × met een Scania P-serie [new].

  Reageer

 • Scania P320

  Wetra European Distribution Centre B.V. (Nieuw-amsterdam) × op de foto met een Scania P320.Wordt ook bij Donk Emmen opgebouwd, bak en klep.

  Reageer

 • Scania P320

  Foto van een Scania P320 van Wetra European Distribution Centre B.V. (Nieuw-amsterdam) ×.

  Reageer

 • Scania P320

  Foto van een Scania P320, opgebouwd voor containertransport.

  Reageer

« Alle Scania machines