Scania

G450

Foto's
1.161
Video's
0
Topics
2

Informatie over de Scania G450

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de G450.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de G450, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Rondaan en Rinsma zetten prachtige combi voor Hoogland op de weg

Scania dealer Rinsma en carrosseriebouwer Rondaan hebben samen een pracht van een combinatie op de weg gezet voor Hoogland uit Leeuwarden. Rondaan heeft de Rondaan Aluminium bulkkipper gebouwd. Deze kipper is onder andere voorzien van een pneumatische losinstallatie met Rondaan sluis. De verplaatsbare tussenwanden zijn voorzien van deurtjes zodat de chauffeur minder hoeft te klimmen. Tevens werd de Scania voorzien van hydrauliek en een blower. De rondom luchtgeveerde G450A4x2NB is door Rinsma afgeleverd. Foto’s met trailer komen van de Rondaan facebookpagina. Hoogland, en chauffeur Robert in het bijzonder, heel veel veilige en winstgevende kilometers met dit schitterende span toegewenst!

0 reacties


Scania 10×4 Quadro van Veldhuizen: als elke centimeter telt!

Veldhuizen Wagenbouw heeft op basis van een Scania 10×4*6 een bijzonder compact voertuig ontwikkeld voor de wegenbouw sector. Met deze oplossing past de kipper binnen de wettelijke afmetingen voor de dieplader-aanhangwagen én is er een hoog laadvermogen voor asfalttransport. De Scania G450 kwam als volledig luchtgeveerde vijf asser af fabriek waarna Veldhuizen in Groenekan het chassis inkortte en de assen opnieuw een plek gaf. Alle assen zijn dus origineel Scania. De tweede vooras blijft op originele positie . Links voor een 325 liter grote brandstoftank. As 3 /4 /5 Worden op 1.310 mm geplaatste voor een ideale Aslast verdeling Door

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Scania G450 (vrachtwagen)

  Foto van een Scania G450. transport Scania Prototype

  1 reactie

 • Scania G450

  Foto van een Scania G450.

  Reageer

 • Scania G450

  Op deze foto staat Visser Afvalverwerking Transport en Recycling B.V. (Harlingen) × met een Scania G450, opgebouwd voor containertransport.

  Reageer

 • Scania G450

  Foto van een Scania G450, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

 • Scania G450

  Foto van een Scania G450 van Top Transport, opgebouwd voor speciaal transport. Verbouwing bij ons kantoor in Apeldoorn-Noord.

  2 reacties

 • Scania G450

  Foto van een Scania G450 van Transportbedrijf De Groot Wilsum B.V. (Ijsselmuiden) ×, opgebouwd als dumper / kipper.

  Reageer

« Alle Scania machines