Foto van: Lucas Ensing

Scania

530S

Foto's
156
Video's
0
Topics
3

Informatie over de Scania 530S

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 530S.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de 530S, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Rinsma levert prachtige Scania 530S af aan Overal

Overal Trans uit Achlum heeft vandaag zijn prachtige nieuwe Scania 530S V8 trekker afgelverd gekregen door Scania dealer Rinsma in Berlikum. Het pronkje is gespoten door De Graaf te Zwaagdijk en is opgebouwd door Welling Truckstyling en Rinsma. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


Scania 530S voor Schimmel vervangt miljonair- Erwin Visser

Erwin Visser: “Van 1.250.000 naar 2 Cilinders meer. Ja dat zijn bekende teksten want daar had ik in het begin van het jaar ook al een blog over gemaakt. Maar ditmaal is het van een Volvo naar een Scania Maar ditmaal van goede vrienden van me van Sebastiaan en Lina Schimmel van Schimmel Transport en Verhuur v.o.f . De in 2010 opgerichte v.o.f is begonnen met verhuur. En later werd er een jong gebruikte Volvo Fh12 440 aangeschaft. Na deze jaren met plezier gereden te hebben kwam de huidige toen nieuwe Volvo Fh500 globetrotter Xl en kwam de huidige huisstijl

0 reacties


Mantrans: Van 1,4 miljoen naar 2 cilinders meer – Erwin Visser

Tekst en foto’s Erwin Visser Na lang wachten was het zover de nieuwe auto van Jacco was aangekomen bij Mantrans. De net voor de productiestop bestelde 530S werd geleverd. Na elkaar al gesproken te hebben op truckshow Veenendaal was de auto er bijna. Na nog een poos wachten. Ik kreeg de afgelopen weken al een bericht van Michel Mandersloot dat de 530S bijna klaar was en de leverdatum bekend was. Van de week kreeg ik het definitieve bericht en dat dit toch wel een auto was die net een stapje meer was de rest van het wagenpark. En dat bleek

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • Scania 530S

  Foto van een Scania 530S van Hadivo Diervoeders BV (Bourtange) ×, opgebouwd als zeilenwagen.

  2 reacties

 • Scania 530S

  Foto van een Scania 530S, opgebouwd voor berging.

  Reageer

 • Scania 530S

  Foto van een Scania 530S, opgebouwd voor speciaal transport.

  Reageer

 • Scania 530S

  Op deze foto staat Verkeersschool Holmersma (Zevenhuizen) × met een Scania 530S, opgebouwd met gesloten opbouw. Nummer 2 Opgebouwd bij Donk carrosserie Emmen.

  Reageer

 • Scania 530S

  Op deze foto staat Braanker Transport (Alblasserdam) × met een Scania 530S, opgebouwd voor containertransport.

  Reageer

 • Scania 530S

  Hier zie je Seip Transport V.O.F. (Barger-compascuum) × met een Scania 530S.

  Reageer

« Alle Scania machines